Ελένη Μενεγάκη: Πως θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα;

Τι σχεδιάζει με άκρα μυστικότητα η παρουσιάστρια για τις φετινές γιορτές;

Ελένη Μενεγάκη: Πως θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα;

Η κλεψύδρα για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα και η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha θα περάσεις τις γιορτές με τα τρία μεγάλα της παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια αλλά και για πρώτη φορά με το νέο μέλος της οικογένειας, τη μικρή Μαρίνα, που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Μαζί της φυσικά θα είναι ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος αλλά και η μητέρα της με τον πατριό και τον αδελφό της. “Θα ξεκουραστώ οικογενειακώς, κυνηγώντας παιδιά, βέβαια. Αλλά τουλάχιστον θα κοιμάμαι λίγο παραπάνω”, είπε πρόσφατα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Ακόμα, κανείς δεν γνωρίζει αν τα Χριστούγεννα η Ελένη θα τα περάσει στην Αθήνα ή κάπου άλλου όπως στα αγαπημένα της Άχλα ή ακόμα και στο εξωτερικό όπου δεν θα παραμονεύουν δημοσιογράφοι για ένα καρέ. Ωστόσο, με την διελαύνουσα Αφροδίτη (διασκέδαση) στον 8ο οίκο της (ιδιωτικότητα, άκρα μυστικότητα) φαίνεται ότι θα επιλέξει να κρατήσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα επικοινωνήσει με τους αγαπημένους της θαυμαστές για να ευχηθεί και να τους ευχαριστήσει για τις ευχές του αφού ο Ερμής (επικοινωνία) θα διελαύνει τον 11ο οίκο της (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) δείχνοντας την επιθυμία της για επικοινωνία μέσω των social media με τον κόσμο αφού μαζί του έχει χτίσει σχέση αγάπης, καθημερινότητας και συνήθειας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved