Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το άγνωστο συμβάν στην πρεμιέρα του Παπακαλιάτη

Τι έγινε χθες σε μια από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις του ζευγαριού;

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το άγνωστο συμβάν στην πρεμιέρα του Παπακαλιάτη

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου δεν ήταν μόνο η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» αλλά και μια από τις ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πολλές φορές έχουμε δει την λαμπερή παρουσιάστρια με τον σύντροφο και πατέρα της κόρης της Μαρίνας σε φωτογραφίες στα περιοδικά όμως σπάνια κάνουν ως ζευγάρι επίσημη εμφάνιση.

Με ένα total black σύνολο και ασημί τσαντάκι η Ελένη Μενενεγάκη συνοδευόμενη από τον Μάκη Παντζόπουλο και κρατώντας την πρόσκλησή της έδωσε το δικό της παρόν στην επίσημη προβολή της ταινίας του γνωστού ηθοποιού.

Ένα όμως αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλου συνέβη λίγο πριν τη έναρξη προβολής της ταινίας.

Όταν η παρουσιάστρια είδε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη έτρεξε να τον αγκαλιάσει αλλά ο Μάκης Παντζόπουλος βλέποντας όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία στο χώρο τα έχασε. Στην αρχή στάθηκε αμήχανα μπροστά στην κάμερα ωστόσο αμέσως το αντιλήφθηκε και αστραπιαία άρχισε να τρέχει προς την αίθουσα προβολής.

Με τον διελαύνοντα Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, που δείχνει γκάφες και αστεία περιστατικά στην επικοινωνία σε όψη με τον συγκυβερνήτη του 7ου οίκου, που συμβολίζει το σύντροφο, στο ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι να απορεί κανείς που το αμήχανο «πέρασμα» σε χρόνο ντε τε από την κάμερα του συντρόφου της παρουσιάστριας αποτέλεσε το πιο αστείο στιγμιότυπο από τη χθεσινή επίσημη εμφάνισή τους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved