«Είμαι με τη Σμαράγδα, αλλά δεν έχω πάρει διαζύγιο γιατί δεν θέλω να παντρευτώ»

Επιτέλους! Ο Αθερίδης παραδέχεται πόσα χρόνια είναι ζευγάρι με την Καρύδη! Γιατί όμως δεν έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην του;

«Είμαι με τη Σμαράγδα, αλλά δεν έχω πάρει διαζύγιο γιατί δεν θέλω να παντρευτώ»

Μπορεί επί παρά πολύ καιρό ο Θοδωρής Αθερίδης να απέφευγε να μιλά για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη όμως ήρθε η στιγμή που αποφάσισε όχι μόνο να σταματήσει να το κρύβει αλλά και να αποκαλύψει πόσα χρόνια είναι μαζί.

Με τον διελαύνοντα Ουρανό (αποκαλύψεις) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή (δηλώσεις) του ηθοποιού να ευνοεί να πει πράγματα για πρώτη φορά ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη και παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι 10 χρόνια.

Βέβαια, η όψη Ουρανού – Ερμή δείχνει και νέα και αποκαλύψεις που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και πράγματι ο ηθοποιός είπε κάτι που μας άφησε... παγωτό!

Τι; «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, γιατί το διαζύγιο το βγάζεις όταν θέλεις να παντρευτείς. Από τη στιγμή που δεν θέλω να παντρευτώ, δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω.» είπε ο ηθοποιός και εμείς έχουμε μείνει ακόμα με το στόμα ανοιχτό. Εσύ;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved