Το «καυτό» αινιγματικό tweet Ελληνίδας παρουσιάστριας: «Χτες έκανα επιτέλους σεξ»

Τα ‘χασαν οι ακόλουθοί της και εμείς μαζί τους – Κανείς δεν περίμενε αυτό το tweet

Το «καυτό» αινιγματικό tweet Ελληνίδας παρουσιάστριας: «Χτες έκανα επιτέλους σεξ»

«Φωτιά» πήρε χθες το twitter με αφορμή ένα «πικάντικο» tweet της Μαίρης Συνατσάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό «χθες έκανα επιτέλους σεξ» και άφησε τους πάντες άναυδους.

synatsaki c

Αφού έκλεισαν το στόμα οι ακόλουθοί της άρχισαν να ποστάρουν μηνύματα στα οποία αναρωτιούνταν μήπως η παρουσιάστρια είχε πέσει θύμα χακαρίσματος. Βλέπεις η Μαίρη Συνατσάκη δεν μας έχεις συνηθίσει σε «spicy» αποκαλύψεις όμως ελέω του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα όλα γίνονται...

Η γεμάτη σύγχυση όψη που κορυφώνεται σήμερα και στην επιρροή της οποίας η παρουσιάστρια έκανε το παραπάνω tweet η Μαίρη Συνατσάκη προειδοποιεί για «μπερδέματα» και καταστάσεις «αλλά αντ' άλλων» σε επίπεδο επικοινωνίας και για αυτό με ένα νέο tweet της η παρουσιάστρια φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως εξήγησε δεν την χάκαραν, το tweet πράγματι έγινε από την ίδια αλλά όχι με δική της πρόθεση. «Ιθύνων νους» ήταν οι συντελεστές του «Καλημερούδια» που ήταν χθες καλεσμένη και φαίνεται πως είπαν να αξιοποιήσουν τη διάθεση του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα για «φάρσες», «μπανονόφλουδες» και γρίφους.

Πάντως εσύ έχε το νου αυτές τις ημέρες γιατί ενώ θα λες και θα ακούς πολλά κάποιες μύτες θα μεγαλώσουν σαν του Πινόκιο...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved