Αυτός είναι ο ηθοποιός «παίδαρος» του σουξέ «Εγώ δεν πάω Μέγαρο»

Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου!

Αυτός είναι ο ηθοποιός «παίδαρος» του σουξέ «Εγώ δεν πάω Μέγαρο»

Με τον Ερμή (συνεντεύξεις, νέα, στίχοι) στο ζώδιο του Σκορπιού (βαθιά συναισθήματα, μυστικά) να ευνοεί ειδήσεις για άγνωστες ή κρυμμένες καταστάσεις αλλά και σχέσεις που κυριαρχούσαν έντονα αισθήματα, Έλληνας ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με την αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου και τα συναισθήματά του, όταν του αφιέρωνε το 1993 το τραγούδι «Εγώ δεν πάω Μέγαρο».

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της χώρας που τον γνωρίσαμε μέσα από το πολύ πετυχημένο σήριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο όποιος έχει παίξει και σε άλλες πετυχημένες σειρές αλλά και πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα». Ο λόγος για τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Ρίτα Σακελλαρίου και στο πως ένιωθε, όταν του αφιέρωνε το σουξέ της δεκαετίας του ’90 «Εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο».
«Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της ''μεγάλης κυρίας'' του λαϊκού τραγουδιού, όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: ''Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;''. Και τους απάντησε: ''Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!''. Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους»,
είπε ο Κώστας Ευριπιώτης.

euripiwths

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved