Αποκάλυψη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή κόντεψε να καεί ζωντανή

Άραγε ήταν ένα ακόμη κακό σημάδι για το τι θα ακολουθούσε το 1996;

Αποκάλυψη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή κόντεψε να καεί ζωντανή

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, μόλις τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά της, όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όμως η εθνική σταρ της Ελλάδας είχε κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της και άλλες δυο φορές.

Την πρώτη ήταν τρεις μέρες μετά τη γέννησή της στις 20 Ιουλίου του 1934. Η αξέχαστη ηθοποιός είχε αρρωστήσει από πνευμονία και οι γονείς της αμέσως φώναξαν ιερέα να τη βαπτίσει. Η δεύτερη ήταν το 1995 -ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή- όπου κακοτεχνίες στο τζάκι του διαμερίσματός της είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να καεί ζωντανή.

Κακό σημάδι ή τυχαίο γεγονός; Εκείνη πάντως όπως λέγεται από το 1995 είχε αρχίσει να νιώθει ότι πλησιάσει το τέλος της. Αιτία, αποτέλεσε ένα προφητικό όνειρο που είδε τότε: πως βρισκόταν στην Επίδαυρο και ξαφνικά μέσα στο αρχαίο θέατρο έπεσε δίπλα της χτυπημένο ένα τεράστιο μαύρο πουλί.

Η αγαπημένη star είχε θεωρήσει ότι προμήνυε κάτι φοβερό, ότι ο θάνατος απειλούσε να τη βρει επάνω στη σκηνή. Γεγονός που συνέβη την επόμενη χρονιά, το 1996, όπου στις παραστάσεις της «Μελωδίας της ευτυχίας» ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι. Εν τέλει διεγνώσθη κακοήθης όγκος στο ήπαρ και στις 23 Ιουλίου 1996 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια διαισθητική Καρκίνος και με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είχε έντονα προαισθήματα. Το 1995 ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών γεγονότων και των αποκαλύψεων από όψη αντίθεσης ενεργοποιούσε την σύνοδο Ηλίου – Πλούτωνα δείχνοντας ότι η μεγάλη star βρίσκονταν σε μια περίοδο έντονης διαίσθησης και ένιωθε ακόμα περισσότερο τι μπορούσε να ακολουθούσε στο άμεσο μέλλον της.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved