Κι όμως! Κούκλος Έλληνας celebrity γεννήθηκε με πολύ σοβαρή δυσμορφία

Ο πασίγνωστος ζεν πρεμιέ μιλάει για το πρόβλημα της σωματικής δυσμορφίας που αντιμετώπισε

Κι όμως! Κούκλος Έλληνας celebrity γεννήθηκε με πολύ σοβαρή δυσμορφία

Είναι διάσημος, από τους καλύτερους παρουσιαστές, με πετυχημένη καριέρα και σαγηνεύει τις γυναίκες με την ομορφιά, το βλέμμα και την πολύ ωραία, μπάσα φωνή του. Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα ο οποίος, μπορεί τώρα να είναι ένας γοητευτικός άντρας, όμως, όταν γεννήθηκε, έπασχε από μια πολύ σοβαρή δυσμορφία.

«Γεννήθηκα το 1969 στο Παρίσι με μια δυσμορφία πολύ σοβαρή για εκείνη την εποχή και υποβλήθηκα σε επέμβαση στο παιδιατρικό νοσοκομείο» αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο κανάλι France 5 και στην εκπομπή «Ca vous» στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα ανέφερε ότι το πρόβλημα της σωματικής δυσμορφίας του ήταν τόσο σοβαρό που πέρασε αρκετούς μήνες ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο.

Στο ωροσκόπιο του Νίκου Αλιάγα, ο Ερμής, ως κυβερνήτης του 4ου οίκου συμβολίζει τη γέννα ενώ δέχεται όψη αντίθεσης από τον πλανήτη που δείχνει τα ατυχήματα, τις πληγές και τις χειρουργικές επεμβάσεις, τον Άρη, γεγονός που εξηγεί το θέμα υγείας που αντιμετώπισε από πολύ νωρίς στη ζωή του.

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Δίας, κυβερνήτης του 10ου οίκου του γενέθλιου χάρτη του (φήμη) ενεργοποιεί την όψη Ερμή – Άρη (πρόβλημα υγείας κατά τη γέννα), δείχνοντας ότι ο παρουσιαστής ένιωσε έτοιμος να βγάλει προς τα έξω αυτήν την άγνωστη ιστορία που αφορά στη γέννησή και το πρόβλημα που αντιμετώπισε που, όχι απλά μπορούσε να επηρεάσει την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

21c61b29a64d7954409d28785344bb8a

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved