Σύζυγος γνωστού πολιτικού πήγε για ψώνια στο Κολωνάκι με μαύρη Audi και… οδηγό

Δυστυχώς, κάποιοι δεν σταματούν να προκαλούν...

Σύζυγος γνωστού πολιτικού πήγε για ψώνια στο Κολωνάκι με μαύρη Audi και… οδηγό

Την ώρα που μισθοί και συντάξεις μειώνονται και πολλοί Έλληνες έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης, εικόνες από παλιές κακές εποχές του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο. Εν μέσω κρίσης, οι πολιτικοί και οι σύζυγοί τους θα έπρεπε να κρατούν χαμηλό προφίλ, δυστυχώς όμως κάποιοι δεν σταματούν να προκαλούν.

Σύζυγος γνωστού πολιτικού, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ψώνιζε από μπουτίκ του Κολωνακίου αθλητικά παπούτσια, με τον οδηγό της να την περιμένει μέσα σε μια μαύρη Audi Α4, έχοντας παρκάρει... πάνω στο πεζοδρόμιο.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ήταν περίπου μεσημέρι Τετάρτης και σε πεζοδρόμιο της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, δίπλα από τη "Λυκόβρυση", παρκάρει κάπως άτσαλα και βιαστικά μία μαύρη Audi (A4) με φιμέ τζάμια. Μία κυρία βγαίνει από το πίσω κάθισμα και κατευθύνεται ακριβώς απέναντι, σε ένα κατάστημα με «μοδάτα», αθλητικού τύπου παπούτσια πολυτελείας. Η απόσταση που είχε να διανύσει από το Α4 έως το κατάστημα ήταν - δεν ήταν δέκα μέτρα. Ο οδηγός παραμένει στο αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη, αδιαφορώντας εάν εμποδίζει το πέρασμα των πεζών από το πεζοδρόμιο. Έμεινε εκεί περί τα δέκα λεπτά έως ότου η κυρία (που ήταν απλά και λιτά ντυμένη) εμφανίζεται με δύο πακέτα παπούτσια στο χέρι. Μπαίνει και πάλι στο πίσω κάθισμα και ο οδηγός ελευθερώνει επιτέλους το πεζοδρόμιο και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί έμεινε με πολλές απορίες. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Επειδή η κυρία που πήγε με οδηγό να ψωνίσει παπούτσια στο Κολωνάκι είναι σύζυγος γνωστότατου πολιτικού (ας μην πω άλλα).»

Από αστρολογικής πλευράς η αντίθεση της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο δείχνει ότι, αν και κάποιοι θα έπρεπε να αποφύγουν τις υπερβολές και να προτιμήσουν ένα πιο χαμηλών τόνων προφίλ, όχι μόνο δεν το κάνουν, αλλά αδιαφορούν που προκαλούν την κοινή γνώμη και δυσφημίζουν το σύνολο του χώρου που αντιπροσωπεύουν.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved