Αυτό είναι το προξενιό που ήθελε να κάνει η Βαγενά στον Τσίπρα

Θεώρησε ότι οι δυο τους θα έκαναν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Αυτό είναι το προξενιό που ήθελε να κάνει η Βαγενά στον Τσίπρα

Ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος το ξέρεις! Ότι του προσδίδουν όλα τα «κακά» για την ανάδρομη φορά του (όχι ότι κάποια από αυτά δεν είναι αλήθεια) επίσης το γνωρίζεις. Ότι φέρνει και πάσης φύσεως ειδήσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό το ξέρεις. Και άντε, αυτή την περίοδο που είναι στο Ζυγό (συνοικέσια, έρωτες, γάμοι) σε ανάδρομη φορά (παρελθόν, «έμεινε στο συρτάρι»») λογικό είναι ότι μπορεί να επαναφέρει θέματα με ζευγάρια, γαμπρούς, νύφες και κάθε είδους παντρολογήματα. Ότι θα έφερνε όμως μετά από χρόνια στο φως ένα προξενιό που δεν ευδοκίμησε με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, πες μου, το περίμενες;

Το διαδίκτυο έχει «βουίξει» τις τελευταίες μέρες με την αποκάλυψη της Άννας Βαγενά ότι ήθελε να προξενέψει τον Αλέξη Τσίπρα στην κόρη της, από την πρώτη κιόλας στιγμή που τον γνώρισε.
«Αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός» σκέφτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Άννα Βαγενά, όταν γνώρισε τον Πρωθυπουργό την εποχή που τέθηκε επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων. Και πώς να μην το σκεφτεί για έναν λαμπερό Λέοντα με τον Ωροσκόπο στο έξυπνο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.

Τον ονειρευόταν λοιπόν για γαμπρό της κι όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Αχ, τι ωραία! Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου». Εκείνος βέβαια ήταν δεσμευμένος με την Μπέτυ Μπαζιάνα, γεγονός που τότε δεν γνώριζε η ηθοποιός, οπότε το προξενιό πήγε στράφι.

Το θέμα είναι ότι αμέσως μετά την αποκάλυψη του «άτυχου» προξενιού, άρχισε να υπάρχει μεγάλη περιέργεια για το ποια είναι η κόρη της ηθοποιού που ήθελε να προξενέψει στον Αλέξη Τσίπρα.
Ιδού λοιπόν η Μαρία Κηλαηδόνη, η μονάκριβη κόρη της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που χαράζει τον δικό της δρόμο στη μουσική.

anna kelaidoni

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved