Ελληνίδα ηθοποιός έκανε επέμβαση λιποαναρρόφησης και το παραδέχεται

Δεν έχει λόγο να το κρατήσει μυστικό! Το ομολογεί και δηλώνει ότι αν χρειαστεί, θα ξανακάνει

Ελληνίδα ηθοποιός έκανε επέμβαση λιποαναρρόφησης και το παραδέχεται

Την πρωτογνωρίσαμε στους «Απαράδεκτους» και από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη και η ειλικρινής, η αγαπημένη ηθοποιός δεν διστάζει να πει ότι έκανε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο λόγος για τη Ρένια Λουϊζίδου, που σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, απάντησε: «Δεν έχω καμία αντίρρηση να κάνω αλλά τώρα έχουμε και ζόρια και δεν είναι καιρός για beaute. Όταν γέννησα έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά. Δεν θα με πείραζε να το ξανακάνω. Φοβάμαι αυτό το βαρέλι χωρίς πάτο. Αν ξεκινήσει κανένας, δεν το σταματάει στην ώρα του. Δεν θέλω να μπω σε αυτόν τον ανταγωνισμό με τον χρόνο γιατί θα ήμουν χαμένη από χέρι και ούτε επιθυμώ να ξυπνάω κάθε πρωί με αυτό το άγχος και να ανταγωνίζομαι τον καθρέφτη μου».

Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός έχει το Δία (λίπος) στον Καρκίνο (κοιλιά) σε θετική όψη με τον Πλούτωνα (ανάπλαση) στην Παρθένο (διόρθωση) και τον Ποσειδώνα (αισθητικές ενέργειες) στον Σκορπιό (μεταμόρφωση) στο ωροσκόπιό της, γεγονός που ευνόησε να κάνει πλαστική επέμβαση στην κοιλιά, σημείο όπου η αλήθεια το λίπος δύσκολα φεύγει μόνο με δίαιτα.

651654894164-16
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved