Τζένη Μπαλατσινού: Η αποκάλυψη που την «καίει» για τον νεαρό σύντροφό της

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Ανδρέα Παππά μετά από τις διακοπές τους στην Πάτμο!

Τζένη Μπαλατσινού: Η αποκάλυψη που την «καίει» για τον νεαρό σύντροφό της

Οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με τον Ανδρέα Παππά από τις διακοπές τους στην Πάτμο πρόδωσαν το μυστικό της και αποκάλυψαν τον νέο της σύντροφο!.

Μπορεί πλέον όλοι να γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια, μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έκανε ένα βήμα μπροστά, δημιουργώντας μια νέα σχέση με τον Ανδρέα Παππά, όμως η ίδια, όπως είπε στην κάμερα του Happy Day, δεν ήθελε να τη δημοσιοποιήσει, δηλώνοντας: «Ήμουν με έναν άντρα είκοσι χρόνια παντρεμένη. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω, θέλω να απασχολώ για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο»
Ακόμη, η Τζένη Μπαλατσινού καταδίκασε τον εαυτό της για τις φωτογραφίες που βγήκαν στη φόρα με τον νέο της σύντροφο, καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν τρόποι για να κρατάς μυστική την προσωπική σου ζωή και πρόσθεσε: «Το βάρος πέφτει σε μένα».

Τι έγινε όμως και η Τζένη Μπαλατσινού δεν κατάφερε να «κρύψει» τη νέα της σχέση;

Με μια πολυαστρία στο ζώδιο του Σκορπιού επιδιώκει να κρατά μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα έξω από την προσωπική της ζωή, διαθέτει κοφτερό και διαπεραστικό μυαλό και έντονη διαίσθηση που της επιτρέπει να «πιάνει» δονήσεις γύρω της αν κάτι την «απειλεί». Όμως την περίοδο του καλοκαιριού ο διελαύνων Κρόνος ήταν σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνοντας δοκιμασίες είτε από προδοσίες είτε από προσωπικά λάθη.

Ως Σκορπιός, μπροστά στις δυσκολίες, διατηρεί την ψυχραιμία ενώ θα καταφέρει να διερευνήσει τι πήγε «στραβά». Είτε κάποιος έδωσε την πληροφορία είτε η ίδια κάτι αμέλησε, το σίγουρο είναι ότι όταν πάρει μια απόφαση, θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη της.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved