Ποιος Έλληνας πολιτικός φόρεσε λαχανί παντελόνι και μας… έστειλε αδιάβαστους

Πάει κάπου ο νους;

Ποιος Έλληνας πολιτικός φόρεσε λαχανί παντελόνι και μας… έστειλε αδιάβαστους

Όσο και αν δελεάζει ένα κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο παντελόνι, οι περισσότεροι άνδρες διστάζουν να το ενσωματώσουν στο στυλ τους. Όχι όμως κι ο Ηλίας Ψινάκης!

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Μαραθώνα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου των Κυβερνητών των Η.Π.Α., Franz Kolb. Ο Ηλίας Ψινάκης πόζαρε φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα... λαχανί παντελόνι!

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι trendy όπως προστάζει η γενέθλια Αφροδίτη του (ρούχα) στους Διδύμους (νεανικό λουκ). Αν και το ενδυματολογικό στυλ ενός δημόσιου προσώπου είθισται να κινείται σε πιο κλασσικές γραμμές και σε επίσημο ύφος, εκείνος φορώντας ένα χρωματιστό παντελόνι δημιουργεί το πιο cool σύνολο!

Πρόσθεσε ακόμη ότι αυτήν την εποχή ο διελαύνων Ουρανός (καινούργιο) βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του (λουκ). Ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν φοβάται να δοκιμάσει το νέο αλλά επιδιώκει να ξεφύγει κι από τις συνηθισμένες ενδυματολογικές νόρμες.

Το σημαντικότερο όμως είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ως Κριός, διαθέτει αυτοπεποίθηση και τολμά να είναι ο εαυτός του, όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι!

psinakis panteloni total

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved