Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα… από τα υπνοστεντόν»

Τι αποκαλύπτει για την «μάχη» της για την ψυχική της υγεία και το θαύμα που βίωσε

Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα… από τα υπνοστεντόν»

Με τον Ερμή (δηλώσεις) να εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο (αναμόχλευση) Πλούτωνα (σκοτεινά θέματα), Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

Η Ελένη Βιτάλη που είναι μια αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή της (βαθιά εξομολόγηση για έναν «εφιάλτη») και τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη («θαυματοποιός» σχέση), σε συνέντευξή της μίλησε για την εποχή που ήταν βυθισμένη στον σκοτεινό κόσμο των χαπιών και τη σχέση της με τα θεία που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην λύτρωσή της.

«Στη συμπόρευση με τα θεία υπήρχε πάντα ένα αόρατο χέρι που με επανέφερε. Έτσι τα κατάφερα και με την απεξάρτηση από τα υπνοστεντόν. Είχα την ίδια αρρώστια που αντιμετωπίζει κάποιος με τα ναρκωτικά. Χρόνια ολόκληρα κρατούσε αυτή η δουλειά, είχα πάει σε κλινικές, από δω κι από κει, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα! Φαντάσου ότι ο άνδρας μου πήγαινε στους συγγενείς των Ανώνυμων Αλκοολικών για να καταλάβει τι γίνεται» αποκάλυψε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Και πρόσθεσε: «κάποια μέρα μου πρότεινε η μητέρα μου να πάω στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα. Μου φάνηκε αφελές. Δύο χρόνια μετά, ένιωσα την ανάγκη να πάω και την πήρα τηλέφωνο. Μπήκα στην εκκλησία, συνομίλησα με τον Θεό, ξέσπασα σε ένα γοερό κλάμα και, όταν επέστρεψα σπίτι, πέταξα τα χάπια. Έκοψα μαχαίρι την εξάρτηση. Και ιατρικά να δεις το θέμα, δεν γίνεται αυτό»!

vitali

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved