Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης - έκπληξη της «Ελένης»

Ποιος είναι και γιατί δηλώνει ότι τον συνοδεύει η καλοτυχία;

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης - έκπληξη της «Ελένης»

Μπορεί, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, να μην έχει καθοριστεί ακόμη, πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά με τον διελαύνοντα Δία (τύχη) στην Παρθένο (προνοητικότητα, προγραμματισμός) στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου της (εργασία - καθημερινότητα) δημιουργείται θετικό έδαφος για να προετοιμάσει όπως θέλει την «Ελένη» για τη νέα σεζόν.
Συνάμα, ο διελαύνων Δίας (εύνοια) σχηματίζει τρίγωνο με τον Μεσουράνημα της (επιτυχία) και η Ελένη Μενεγάκη «οχυρώνεται» με σκοπό να σπάσει τα μηχανάκια της AGΒ.

Όπως είναι ήδη γνωστό στο πάνελ της «Ελένης» θα είναι οι επί χρόνια συνεργάτες της, Κατέρινα Ζαρίφη, Γρηγόρης Γκουντάρας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ή ποιες θα αντικαταστήσουν την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντωνία Καλλιμούκου. Η εκπομπή όμως θα έχει καινούργια πρόσωπα και εκτός από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο, που θα φτιάχνει γλυκά στο τηλεοπτικό πλατό της «Ελένης» και έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία του, υπάρχει νέα άφιξη και στο δυναμικό της δημοσιογραφικής της ομάδας.

Πρόκειται για τον Ευτύχη Γρυφάκη, που έχει συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη στο «Μελέτησέ το», την Κατερίνα Καινούργιου στο «Καλοκαίρι Παντού» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ο οποίος θα αναλάβει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ο νεαρός δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες είχε τη γιορτή του και έγραψε στο twitter: «Ευτύχης σημαίνει καλότυχος. Αυτό εύχομαι και για εσάς... και να χαμογελάτε.». Η τύχη φαίνεται ότι όντως του χαμογελάει, αφού χθες ανάρτησε φωτογραφία του ALPHA για τη καινούργια του συνεργασία του με την «Ελένη».

grufakhs

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved