Χριστίνα Λαμπίρη: Τι δήλωσε για τον ερχομό της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε;

Τη ζώνουν κρυφοί φόβοι; Τι αισθάνεται η παρουσιάστρια για τον ερχομό της επί 10ετίας «αντιπάλου» της;

Χριστίνα Λαμπίρη: Τι δήλωσε για τον ερχομό της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε;

Στο νέο πρόγραμμα του Ε έχει ενταχθεί η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για το πώς νιώθει που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά.

Η Χριστίνα Λαμπίρη και Τατιάνα Στεφανίδου είχαν περίπου έναν δεκαετή τηλεοπτικό «ανταγωνισμό» - «πόλεμο» αφού η μία προσπαθούσε να εξαφανίσει την άλλη για χάρη της τηλεθέασης της μεσημεριανής ζώνης.

Ανάμεσα στις δυο γυναίκες υπήρχε για χρόνια επαγγελματική «κόντρα – έχθρα», όχι μόνο για την «τηλεθέαση» αλλά και το επαγγελματικό τους παρασκήνιο. Η Χριστίνα Λαμπρίρη ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λίγο πριν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα στην τηλεόραση και εκεί που ήταν πίσω από τις κάμερες βγήκε μπροστά και μάλιστα σε ρόλο παρουσιάστριας ανταγωνιστικής εκπομπής με της Τατιάνας.

Η δυναμική Κριαρίνα με τον Άρη στον εργατικό Ταύρο, Τατιάνα και η πληθωρική Τοξότινα με τον φιλόδοξο Άρη στον Αιγόκερω, Χριστίνα, είναι μπλεγμένες στα δίχτυα του απατηλού και αόρατου σαμποτέρ Ποσειδώνα όπως δείχνει η μεταξύ τους συναστρία.

Αν και ποτέ ανοιχτά δεν έχει μιλήσει άσχημα η μία για την άλλη, εντούτοις στον αθέατο κόσμο της σχέσης τους υπάρχουν αισθήματα απογοήτευσης, προδοσίας ή ενοχής και έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Και αυτό γιατί ο Ποσειδώνας της Χριστίνας σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη της Τατιάνας, δείχνοντας ότι επαγγελματικά η πλάνη, η υποκειμενικότητα και οι νεφελώδεις καταστάσεις εισχωρούν σιωπηλά και δόλια σαν την υγρασία ανάμεσά τους.

Τώρα που η ζωή φέρνει τις δύο «άσπονδες» φίλες κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, η Χριστίνα Λαμπίρη φαίνεται να έχει ξεχάσει το παρελθόν και υποστηρίζει για την παρουσία της Τατιάνας Στεφανίδου: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι τα πρόσωπα είναι αυτά που πάντα κάνουν τη διαφορά και είμαι σίγουρη ότι μετά το στοίχημα του Σαββατοκύριακου, που κέρδισε πέρυσι το E-TV με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Μένιο Φουρθιώτη, τώρα είναι η στιγμή να κερδίσει και το στοίχημα του καθημερινού προγράμματος».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved