Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε ο ηγούμενος που βάφτισε την κόρη της, Μαρίνα;

Οι αποκαλύψεις του ηγούμενου της Μονής Παναχράντου, Ευδόκιμου

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε ο ηγούμενος που βάφτισε την κόρη της, Μαρίνα;

Με την διελαύνουσα Αφροδίτη (χαρμόσυνο γεγονός) στον 5ο οίκο (παιδιά) της Ελένης Μενεγάκη, η πετυχημένη παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015, βάπτισαν την 5μηνών κορούλα τους, δίνοντάς της το όνομα Μαρίνα, με νονούς τα τρία της αδέλφια.

Η βάπτιση έγινε στην Ιερά Μονή Παναχράντου της Άνδρου, στην οποία η παρουσιάστρια είχε κάνει τάμα, όσο ήταν έγκυος και ο ηγούμενος της Μονής, Ευδόκιμος, μιλώντας στο περιοδικό You, αποκάλυψε ότι: «Η Ελένη ήθελε πολύ να χαρίσει ένα παιδί στον Μάκη. Είναι μια πολύ ευγενική και σεβαστική κοπέλα η Ελένη, που πιστεύει πολύ στον Θεό και αγαπά τα παιδιά. Φαίνεται πως ο Θεός άκουσε τις προσευχές της και της χάρισε αυτό το παιδί. Να είναι γερό και να έχει την ευλογία του Θεού».

Ο διελαύνων Ποσειδώνας (θαύμα, όνειρο, προσευχές) το προηγούμενο διάστημα σχημάτιζε όψη τριγώνου με τον Ήλιο της (σύντροφος, παιδί) που είναι ο σηματοδότης του συντρόφου σε γυναικείο ωροσκόπιο και συγκυβερνήτης του οίκου των παιδιών στο ωροσκόπιο της και η παρουσιάστρια έκανε ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα. Απόκτησε την τρίτη κορούλα της, τη Μαρίνα.

Και αν και η βάπτιση ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους με την παρακάτω φωτογραφία.

boboniera

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved