Το τρολ που «έχαψε» η Ραχήλ Μακρή και επιτέθηκε στον Τσακνή

«Ψάρωσε» με ψεύτικη είδηση που έκανε το γύρο των social media και τα «'χωσε» οργισμένη.

Το τρολ που «έχαψε» η Ραχήλ Μακρή και επιτέθηκε στον Τσακνή

Θύμα του απατηλού Ποσειδώνα έπεσε η Ραχήλ Μακρή. Ο πλανήτης της πλάνης κάνει σήμερα δυσμενή όψη με τον Ήλιο, δείχνοντας ότι, αν κάτι δεν το ελέγξει κάποιος καλά, μπορεί να υποπέσει σε σφάλμα ή γκάφα καθώς τα φαινόμενα απατούν!

Έτσι έγινε και με τη βουλευτή Κοζάνης που, υπό την επιρροή της θολής αντίθεσης Ηλίου – Ποσειδώνα, την πάτησε με τρολ στο twitter σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, έκανε γνωστό μέσω αυτού ότι δόθηκε πολιτική εντολή να διακοπεί η μετάδοση της χθεσινής συνέντευξης της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

photo1


Η Ραχήλ Μακρή, που στο γενέθλιο ωροσκόπιό της ο επικοινωνιακός της Ήλιος κάνει όψη τετραγώνου με τον θεό του πολέμου, τον Άρη, όχι μόνο αναδημοσίευσε την ψεύτικη είδηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αλλά εξαπέλυσε και επίθεση στον Διονύση Τσακνή!

Photo2


Μάλιστα ήταν τέτοια η αναστάτωση που προκλήθηκε από το tweet – τρολ που η ΕΡΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής, δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο "συντάκτης" της "αποκλειστικής" αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την "είδηση", ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση».

Το νου σου λοιπόν αυτές τις ημέρες τι πιστεύεις και τι περνάς για αληθινό γιατί δεν θέλει πολύ να πέσεις και εσύ θύμα κάποιου ψέματος ή «παρωδίας».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved