Kate Moss feat Jamie Hince-Γάμος με κουμπάρο τον «τρελό»!

Ο γάμος τους είναι ένα «συμβόλαιο ελευθερίας»
Kate Moss feat Jamie Hince-Γάμος με κουμπάρο τον «τρελό»!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η απορία είναι μάλλον εύλογη. Τι ήταν αυτό που έκανε την Κέητ, πάμπλουτη και ζωντανό θρύλο στο χώρο του modeling, να επιλέξει τον Τζέημι έναν ...αναρχο-ροκά, για σύζυγο της. Τι σόι «νοικοκύρεμα» είναι αυτό, από την στιγμή μάλιστα που η Μος ήδη ζει με την κόρη της Λίλα σε ένα μικρό «παλάτι» αξίας εννέα εκατομμυρίων λιρών;

Σίγουρα η τύχη του γαμπρού έπαιξε καταλυτικό ρόλο, αφού ο Αιγόκερως κιθαρίστας των The Kills διαθέτει στον χάρτη του ένα ωραιότατο τετράγωνο Ήλιου-Δία, ικανό να τον «σπρώξει» προς την κοινωνική καθιέρωση, είτε το αξίζει, είτε όχι. Παρεούλα βέβαια με τον «χοντρό» είναι και ο Ουρανός, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και όπως θα δούμε είναι το βασικό κλειδί της έλξης ανάμεσα στους δύο νεόνυμφους. Κατ’ αρχάς ο Τζέημι είναι σε «φάση Ουρανού» αφού βιώνει τις αλλαγές που φέρνει ο πλανήτης όταν κάνει την αντίθεση με την γενέθλια θέση του. Επιπλέον, ο «τρελάρας» του ζωδιακού κάνει πάρτι σε αμφότερους τους χάρτες τους και από αυτήν την άποψη μπορούμε να συμπεράνουμε πως το ταίριασμα της Κέητ και του Τζέημι δεν έχει τόσο συναισθηματικά ερείσματα, όσο την ανοχή-συμπόρευση στις ..τρέλες και κατά κάποιο τρόπο ο γάμος τους είναι ένα «συμβόλαιο ελευθερίας» ή ένα μανιφέστο για το Δικαίωμα στα Σκάνδαλα!

Στο χάρτη της Κέητ Μος ξεχωρίζει η σύνοδος του Ήλιου με τη Δήμητρα και τον αστρικό Δία (αυτό κι αν είναι ...άστρο!) σε τετράγωνο μάλιστα με τον Ουρανό, ο οποίος εννοείται πως έχει μεγάλο μερίδιο στην συχνά εκτός συμβατικών ορίων προσωπική της ζωή και τις πάμπολλες ιδιορρυθμίες της.

Στην συναστρία τους, ο Άρης του Τζέημι, πάνω σε αυτό το τετράγωνο, υποδηλώνει απλά πως «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Το πράγμα μάλιστα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον στην «κρυφή» συναστρία του αστρικού χάρτη της Κέητ με τον τροπικό του Τζέημι, όπου τα δύο τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού ταυτίζονται! Η θέση του αστρικού της Ήλιου, ακριβώς πάνω στον τροπικό του, παραπέμπει ενδεχομένως σε ένα είδος «καρμικής» σχέσης, στη βάση του ότι οι αστρικές πλανητικές θέσεις συνδέονται ευθέως με πιο «μοιραίες» καταστάσεις. Και τουλάχιστον ενεργειακά η Κέητ Μος δικαιούται να σιγοτραγουδά μαζί με την αείμνηστη Ρίτα το «αυτός ο άνθρωπος, αυτός, είναι ο άλλος μου εαυτός»!

moss-hince

Φυσικά υπάρχουν και άλλες όψεις μεταξύ των δύο χαρτών, το εντυπωσιακό όμως είναι πως απουσιάζουν παντελώς αυτές ανάμεσα στα Φώτα (τον Ήλιο και την Σελήνη, δηλαδή) που παραδοσιακά θεωρούνται οι βασικοί δείκτες μιας λειτουργικής συμβατότητας.

Επιπλέον είναι απορίας άξιον πως θα «χωρέσει» το ταπεραμέντο της Κέητ στην cool σεξουαλικότητα του Τζέημι, ο οποίος έχει τον Άρη στον Ζυγό και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, δύο θέσεις με προφανή εγκεφαλικά χαρακτηριστικά.

Αντίθετα στον δικό της χάρτη γίνεται ...της κολάσεως! Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να αποδοθεί ένα τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, την Αφροδίτη και την Σελήνη, με την τελευταία μάλιστα να βρίσκεται στον Σκορπιό; Σεξουαλικά η Κέητ είναι ...θηρίο ανήμερο, ενώ το ίδιο σχήμα παραπέμπει σε πολλές από τις «αμαρτίες» της, με κορυφαία βέβαια τη μανιώδη χρήση κοκαΐνης, ένα σκάνδαλο που προκάλεσε προσωρινή καθίζηση στην καριέρα της το 2005.

Τότε ο διελαύνων Κρόνος ήταν στο Λέοντα σε αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη και σε τετράγωνο με το γενέθλιο Άρη.

Και ίδιος πλανήτης είναι που μπορεί να κλονίσει σύντομα τα θεμέλια ενός γάμου, ο οποίος ας μην ξεχνάμε ότι γίνεται πάνω σε μια Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, παραπέμποντας σε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό γεγονός αλλά με μάλλον περιορισμένη διάρκεια.

Ο Κρόνος βγάζει ...σπυράκια μόλις βλέπει μπροστά του τον Ουρανό και όταν σε ένα χρόνο περίπου «καθίσει» πάνω στον γενέθλιο Ουρανό της Κέητ Μος, τετραγωνίζοντας παράλληλα τον Ήλιο της, θα της «θυμίσει» τι ...βλακεία έκανε!

Και είναι βέβαιο ότι με τον Άρη και τον Ουρανό «κουμπάρους» στην συναστρία, αν ξεσπάσει κάποια διαμάχη μεταξύ των νεονύμφων, θα γελάσει και το ...παρδαλό κατσίκι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved