Albert Grimaldi – Ο γάμος ερρίφθη

Ο εορτασμός του γάμου θα είναι τριήμερος,
Παπασταύρου Λίντα
Albert Grimaldi – Ο γάμος ερρίφθη

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Άλλος ένας πριγκιπικός γάμος, αυτή τη φορά με Γαλλική essence, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με πρωταγωνιστές τον «άτακτο» πρίγκιπα του Monaco Αλβέρτο και την αθλήτρια πρώην Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Charlene Wittstock.

Ο σκανδαλιάρης Grimaldi, αδελφός των πολυσυζητημένων Stephanie και Carolina, γόνος της αξέχαστης Grace Kelly και του πρίγκιπα Rainier, ανέλαβε το θρόνο του Monaco το 2005, μετά το θάνατο του πατέρα του.

Στο ενεργητικό του έχει δύο παιδιά εκτός γάμου και μια μακρά λίστα με διάσημες ερωμένες, όπως οι Brooke Shields, Lisa Marie Presley, Claudia Schiffer και Terry Wiegel (γνωστή πορνοστάρ και μοντέλο του Playboy). Η άρνησή του να παντρευτεί και η επιμονή του στην απόλαυση της εργένικης ζωής, σταματούν εδώ τις ανησυχίες του παλατιού των Μονεγάσκων για διάδοχο.

Η Νοτιοαφρικανή Wittstock, θα είναι η πρώτη εστεμμένη πριγκίπισσα μετά το θάνατο της Grace Kelly το 1982.

Η διαφορά των 20 χρόνων μεταξύ τους, καθώς και ο πρότερος βίος του Αλβέρτου, δεν δείχνουν να απασχολούν τη μέλλουσα πριγκίπισσα. Ή μήπως η σιωπή της είναι κυριολεκτικά χρυσός;

Γνωρίστηκαν το 2006 στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο και από τότε, βρίσκεται συνεχώς στο πριγκιπάτο. Ο τραυματισμός στον ώμο της που ακολούθησε, έληξε την κολυμβητική της καριέρα, κολυμπώντας στο εξής στα νερά της πριγκιπικής πισίνας.

Ο εορτασμός του γάμου θα είναι τριήμερος, με διάφορες εκδηλώσεις για τον κόσμο, στολίζοντας σπίτια και δρόμους. Το αποκορύφωμα θα είναι το υπερθέαμα «Ήχος και Φως» στο λιμάνι, κάτω από τους ήχους του Jean Michel Jarre.

Την 1η Ιουλίου θα τελεστεί ο πολιτικός γάμος σε στενό οικογενειακό κύκλο στη μεγάλη αίθουσα του παλατιού, όπου παντρεύτηκε η Grace Kelly με τον πρίγκιπα Rainer πριν από 55 χρόνια. Στη θρησκευτική τελετή, οι προσκεκλημένοι ανέρχονται στους 3.500 μεταξύ των οποίων δύο ελληνικές οικογένειες, των Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου και Σπύρου Λάτση.


albert-charlene

Ο Ιχθυακός Ήλιος του Αλβέρτου βρίσκεται στο μεσουράνημα, αντιφάσκοντας με τον ωροσκόπο στους Διδύμους και την πολυπλοκότητα της Σελήνης στον Αιγόκερω.

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Ουρανός, τοποθετημένος στον 3ο οίκο, σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου του Ερμή, δεν στάθηκε αρκετός για να πείσει τους κατοίκους του Monaco, πως ο εργένης πρίγκιπάς τους, θα τους χάριζε ξανά μία πριγκίπισσα.

Ο Ποσειδώνας που κυβερνά τον Ήλιο του, βρίσκεται στον 5ο οίκο σε σύνοδο με Δία και Βόρειο Δεσμό.

Ο Αλβέρτος πέρα από ένα εύστροφο μυαλό με εκκεντρικές προεκτάσεις, που δεν επιθυμούν δεσμεύσεις και κανόνες, αυτό-εκφράζεται μέσα από μια πληθωρική ζωή, την οποία φροντίζει συνεχώς να τροφοδοτεί με δραστηριότητες πάσης φύσεως. Από συνεχή και σκανδαλώδη φλερτ έως καινοτόμες λύσεις, που ωφελούν το περιβάλλον και προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Ξαναγυρνώντας στον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Ουρανό, βλέπουμε πως εμπλέκεται σε ένα Ταυ - τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του Ήλιου του και την Αφροδίτη (αντίθεση), που καθορίζει τις μέχρι τώρα επιλογές του. Σε αυτό το Ταυ – τετράγωνο οφείλει και η Kylie Minogue το 2002 την έκπληξή της, όταν όπως εξομολογήθηκε σε δημοσιογράφους, ο πρίγκιπας τη «χούφτωσε».

Τι θα μπορούσε όμως να κάνει έναν ατίθασο πρίγκιπα να παντρευτεί κάποια από τις αμέτρητες σχέσεις του, εκτός ίσως από το prestige της Σελήνης του στον Αιγόκερω, που του υπενθυμίζει ότι έχει περάσει τα 52 του χρόνια; Από την άλλη, η γενέθλια όψη του τετραγώνου μεταξύ Δία – Ουρανού, ενεργοποιείται από τη διέλευση του Δία στον Ταύρο, θέλοντας να δώσει μια διαφορετική αίγλη στην εικόνα του.

Η παρουσία του Κρόνου στον 7ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ήλιο από το μεσουράνημα, δηλώνει πως ένας γάμος ήταν δύσκολη απόφαση αυτόν, αλλά παράλληλα συνειδητή.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που κέρδισε την εμπιστοσύνη του;

Μια Υδροχόος με Σελήνη στο Λέοντα και ωροσκόπο Ταύρο με απόμακρο βλέμμα και εντυπωσιακή ομορφιά, κατάφερε μέσα από τη σταθερότητά της, να πείσει για την τιάρα που πρόκειται να φορέσει.

Μακριά από εξώφυλλα και κοσμικές επιδιώξεις, έμεινε για χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα του Monaco μακριά από δικούς της ανθρώπους, χωρίς να μιλά γαλλικά και επιδεικνύοντας αθλητική πειθαρχία, στη σχέση της με τον Αλβέρτο.

Με τον Ουρανό να κυβερνά και το δικό της μεσουράνημα αλλά και τον Ήλιο, τοποθετημένος στον 7ο γωνιακό οίκο του γάμου και σε τετράγωνο με τη λαμπερή Σελήνη της στο Λέοντα, η Wittstock φαίνεται να παίρνει μία απόφαση, που δεν εγγυάται ένα ανθηρό μέλλον.

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον Υδροχόο σε σύνοδο με το μεσουράνημα δίνει μια ώθηση επιτυχίας στη ζωή της, που συνδέεται με την παρούσα φάση. Το τετράγωνο της συνόδου αυτής με τον ωροσκόπο που κυβερνά η Αφροδίτη και η αντίθεση με τον Άρη, αποτελεί ένα αίνιγμα ως προς την ουσιαστική υπομονή της.

Η καρτερικότητα που επέδειξε με το τρίγωνο Σελήνης - Ποσειδώνα, έχει κρατήσει σε αδράνεια το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα που δεν εξερράγη με αιχμηρές δηλώσεις, απέναντι στα δυσοίωνα σημάδια γι αυτήν, βάσει της επιπόλαιης ζωής του Αλβέρτου.

Αντίθετα δηλώνει πως ο Αλβέρτος είναι από κάθε άποψη τέλειος για εκείνη και εκείνος με τη σειρά του, πως βρήκε γαλήνη και ολοκλήρωση.

Η σπάνια χάρη του να μην χρειάζεται κανείς να προσποιηθεί για τίποτα, γίνεται στην περίπτωση των δύο μελλόνυμφων, ακόμα σπανιότερη.

Η σύνοδος του Άρη του με τον Ήλιο της και η αντίθεση του Άρη στη συναστρία τους δεν δείχνει να υπάρχει καμία μαλακή αγκαλιά, που να ξεκουράζει τις διαφωνίες και τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις. Μπορεί η αντίθεση του Ήλιου της Wittstock με τον Ουρανό του Αλβέρτου να δημιούργησε μια δυνατή έλξη, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο στην πορεία, πως εκείνη μπορεί να ανεχθεί την προκλητικότητά του, που θα μεταφράσει ως αναίδεια.

Άλλη μια ισχυρή επιβεβαίωση είναι το τετράγωνο του Ποσειδώνα του με τον Ήλιο και την Αφροδίτη της, τα οποία θα αναγκάσουν μια μέρα την ωραία κοιμωμένη να ξυπνήσει από το τρύπημα των αγκαθιών, των μέχρι τότε εξιδανικευμένων τριαντάφυλλων.

Το γεγονός πως οι φωτοδότες δεν στηρίζουν την επαφή, δημιουργεί πολλές επιφυλάξεις για τη διάρκεια του πριγκηπικού αυτού παραμυθιού.

Προς το παρόν ο γάμος αναμένεται να ξεπεράσει τον πρόσφατο Βρετανικό σε χλιδή και εφέ και δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε το καλύτερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved