Δεν φαντάζεστε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι θείος του Χρήστου Θηβαίου!

Έχεις σίγουρα γελάσει μαζί του! Η χαρακτηριστική του ατάκα θα σε κάνει να τον θυμηθείς στη στιγμή!

Δεν φαντάζεστε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός είναι θείος του Χρήστου Θηβαίου!

Ο τραγουδιστής και συνθέτης, Χρήστος Θηβαίος, προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Όλοι οι συγγενείς του ήταν ηθοποιοί και μουσικοί ενώ ο αδερφός της μητέρας του, Μαρίας, ήταν γνωστός έλληνας κωμικός ηθοποιός.

Πρόκειται για πολύ χαρακτηριστική «φιγούρα» του ελληνικού κινηματογράφου που πρωταγωνίστησε σε αξέχαστες ταινίες με τον Θανάση Βέγγο.
Η κωμική του φιγούρα και γκριμάτσα σε προδιέθεταν να γελάσεις ενώ η ατάκα του «π π πύραυλος» στον ρόλο του παθιασμένου οπαδού στην ταινία «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς» αποκλείεται να μην φέρει την εικόνα του στο μυαλό σου. Τον θυμήθηκες, στάνταρ!!
Ο λόγος για τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε και πατρικό πρότυπο για τον Χρήστο Θηβαίο, καθώς ο πατέρας του τραγουδιστή ήταν πολύ μεγάλος σε ηλικία.

Στη συναστρία των δύο καλλιτεχνών ο Κρόνος (πατρική φιγούρα) του Αντώνη Παπαδόπουλου σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο (πρότυπο) και τον Ερμή (τρόπο σκέψης) του Χρήστου Θηβαίου, δείχνοντας ότι ο τραγουδιστής επηρεάστηκε σημαντικά από το θείο του.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν που, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, ο Χρήστος Θηβαίος περιγράφει το θείο του ως έναν άνθρωπο που του δίδαξε πολλά και τον μύησε στα μυστικά της ζωής.

Antonis Papadopoulos

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved