Τρίζει ο θρόνος του Σπαλιάρα: «Στο σεξ δεν υπάρχει καλύτερη από μια ιερόδουλη»

Ένας hot Greek lover ακόμη! Δηλώσεις δίχως τέλος! Κόκκινος συναγερμός και στη ΝΑΣΑ για την μετά Σπαλιάρα εποχή!

Τρίζει ο θρόνος του Σπαλιάρα: «Στο σεξ δεν υπάρχει καλύτερη από μια ιερόδουλη»

Ήταν να μη γίνει αρχή! Μετά την ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα «Έχω κάνει έρωτα με 4000 γυναίκες» από της οποίας το τρολάρισμα ακόμη να συνέλθει το twitter, στο χώρο των απανταχού εραστών σήμανε alert για το ποιος την έχει πιο μεγάλη... την ερωτική ζωή.

Αμέσως μετά, την σκυτάλη για να μιλήσει για τις σεξουαλικές του εμπειρίες, πήρε ο Διονύσης Αλερτάς. Μάλλον όμως η αριθμητική δεν ήταν το αγαπημένο του μάθημα και έτσι δεν στάθηκε στους αριθμούς των γυναικών με τις οποίες έχει συνευρεθεί: «Πραγματικά, δεν μπορώ, χάνομαι στον λογαριασμό!». Γι' αυτό πήγε ένα βήμα παραπέρα τις αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ζωή και μίλησε για τις ακρότητες που έχει κάνει, δηλώνοντας απερίφραστα: «Έκανα σεξ με παντρεμένη και έβλεπε ο άντρας της».

Και μετά τον αριθμό 4000 (σοβαρά τώρα;;;) και το προσφερόμενο οφθαλμόλουτρο στον απατημένο σύζυγο (τι είπες τώρα;) ποιος έχεις σειρά;
Ο «Ταύρος»!! Γεννημένος τον Μάιο του 1987, έρχεται να βάλει τη δική του υποψηφιότητα για σούπερ εθνικός εραστής και να ξεσηκώσει με τη δήλωσή του το σύμπαν. Ο λόγος για τον πρώην πρωταθλητή του bodybuilding και νυν μοντέλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, που δήλωσε ευθαρσώς: «Στον τομέα του σεξ σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από μια ιερόδουλη.».
Με τον Ουρανό (ντόρος) από διέλευση σε σύνοδο με την Αφροδίτη του (ερωμένες), λογικό είναι μετά από αυτό που είπε να πάρει το twitter φωτιά.

Ξέρω, αναρωτιέσαι που να πρωτοπείς «Ουάου!»... Τι σημασία έχει; Αυτό που μετράει είναι ότι αν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως, θα μείνει μια ελιά, ένας εθνικός εραστής και μια βάρκα. Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή. Έτσι δεν είναι;

200414182902 2613

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved