Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού: «Η αρραβωνιαστικιά μου με κεράτωσε με φίλο μου, γνωστό ηθοποιό»

«"Πήγε" με κάποιον φίλο μου. Ο άνθρωπος που με κεράτωσε είναι γνωστός ηθοποιός. Μετά δεν είχε μούτρα να με δει εκείνος» δηλώνει ο ηθοποιός.

Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού: «Η αρραβωνιαστικιά μου με κεράτωσε με φίλο μου, γνωστό ηθοποιό»

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς ηθοποιούς με συμμετοχές σε επιθεωρήσεις, θεατρικές παραστάσεις αλλά και γνωστές σειρές στην τηλεόραση όπως: «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Θα σε δω στο πλοίο», «Κλινική περίπτωση» και άλλες.

Ως Υδροχόος είναι ακομπλεξάριστος και αποκαλυπτικός και έτσι σε μια συνέντευξη δύσκολα θα μείνει στα τυπικά και τα κλισέ. Θα πει πολλά και ενδιαφέροντα, θα κάνει αποκαλύψεις και θα πετάξει ατάκες που, διαβάζοντάς τες, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καπετάνιο. Ο ηθοποιός, με τον διελαύνοντα Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό σε κοσμικό επίπεδο να ευνοεί να βγουν για πρώτη φορά στην επιφάνεια γεγονότα που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr αποκάλυψε ότι η αρραβωνιαστικιά του τον απάτησε με γνωστό ηθοποιό.

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα.
-Ποιο είναι το χειρότερο που σου είχε συμβεί σε σχέση;

«Η αχαριστία που πήρα από μια γυναίκα που την είχα αγαπήσει, της είχα δώσει τα πάντα και στο τέλος «έφαγα» πισώπλατα τη μαχαιριά. Η γυναίκα που είχα αρραβωνιαστεί, στην πενταετία αποδείχθηκε ότι ήταν άμυαλη. Αν είχα παντρευτεί αυτή... Χωρίσαμε, γιατί με «κεράτωσε».

-Σε απάτησε με κάποιον άλλο;
«Ναι, κανονικά και εν γνώσει μου. Ήρθαν και μου το είπαν οι φίλοι μου. «Πήγε» με κάποιον φίλο μου. Εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ο άνθρωπος που με κεράτωσε είναι γνωστός ηθοποιός. Μετά δεν είχε μούτρα να με δει εκείνος»

-Πώς τον αντιμετώπισες μετά το συμβάν;
«Εκεί που ήθελα να τον σκοτώσω, μετά τον φίλησα που με απάλλαξε, αφού κατάλαβα τι κουμάσι ήταν αυτή. Με γλίτωσε τελικά αυτός»

-Είχες πολυτάραχη ερωτική ζωή, έτσι δεν είναι;
«Τι να κάνω; Εγώ φταίω; Ξέρεις τι είναι να τα δίνεις όλα σε έναν άνθρωπο και τελικά να βρίσκεσαι με την αχαριστία καρφωμένη πισώπλατα;»

8cb574f66be9a7acb605b6424e16aa6f

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved