Η απόλυτη ανατροπή! Κωστόπουλος - Καινούργιου μαζί!

Τι πιο απρόβλεπτο! Τελικά στη ζωή όλα παίζουν!

Η απόλυτη ανατροπή! Κωστόπουλος - Καινούργιου μαζί!

Περίμενες να δεις τον Πέτρο Κωστόπουλο δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου ή και αντίστροφα την Κατερίνα Κανούργιου δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο;
Μοιάζει με σενάριο φαντασίας! Όμως η ζωή πολλάκις γίνεται ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος και έτσι Κατερίνα Καινούργιο και Πέτρος Κωστόπουλος είναι πιθανά το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Alpha.

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello, η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον Alpha και την απογευματινή ζώνη αλλά όχι μόνη της. Θα έχει και συμπαρουσιαστή! Και το πρόσωπο που φαίνεται να επικρατεί από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι... ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος λόγω του ότι είναι Υδροχόος, το απρόβλεπτο είναι συνώνυμο του χαρακτήρα και της ζωής του. Με τον Ωροσκόπο στο γήινο και αποφασιστικό Ταύρο, το ζώδιο που έχει τον Ήλιο της η Κατερίνα Καινούργιου, έχει τη δυνατότητα το όποιο Υδροχοϊκό, «ανατρεπτικό» σενάριο, να το κάνει μαζί της πραγματικότητα, γεγονός που υποστηρίζει και η παρουσία του Δία της πάνω στον Ήλιο και την Αφροδίτη του.

Έτσι, ναι, είναι πολύ πιθανό Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Καινούργιου να κάνουν την ανατροπή και μαζί να αποτελέσουν το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Alpha.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved