Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η νέα συνεργάτης της εκπομπής της

Σε ποιο πρόσωπο προσανατολίζεται η σκέψη της Ελένης για τη νέα σεζόν;

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η νέα συνεργάτης της εκπομπής της

Η Ελένη Μενεγάκη ως Σκορπιός, ζώδιο που ανήκει στα «σταθερά», δεν αγαπά τις αλλαγές και δεν είναι τυχαίο που έχει δίπλα της συνεργάτες για πολλά χρόνια, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Ουρανός όμως είναι μεγάλος λάτρης των αλλαγών και μάλιστα των ξαφνικών και των απροσδόκητων, οπότε, κάνοντας, από διέλευση, όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Δία της, η Ελένη ωθείται να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην εκπομπή της.
Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών από τη νέα σεζόν θα διαφέρει, καθώς τόσο η Αντωνία Καλλιμούκου όσο και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν θα συνεχίσουν την συνεργασίας τους.

Ποια πρόσωπα θα πάρουν τη θέση τους; Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώνει την «Ελένη», σύμφωνα με την εκπομπή της Χρίστινας Λαμπίρη, είναι η Αλέκα Καμήλα.

Μεταξύ της όμορφης Κριαρίνας, Αλέκας Καμηλά και της Ελένης Μενεγάκη υπάρχει μια συμπάθεια που πριμοδοτεί η παρουσία της Αφροδίτης του μοντέλου πάνω στον ωροσκόπο της παρουσιάστριας. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που την πρώτη φορά που την είχε καλεσμένη στην εκπομπή της πέρασε τόσο καλά, που η λαμπερή Ελένη, μεταξύ σοβαρού και αστείου, της είχε προτείνει συνεργασία.

Βέβαια, υπάρχει ένα αγκάθι στη συναστρία τους. Ο Πλούτωνας της Αλέκας Καμηλά κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ωροσκόπο και το Χείρωνα της Ελένης Μενεγάκη, δείχνοντας ότι ζητήματα της Αλέκας Καμηλά ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στη συνεργασία τους που θα «σιγοβράζουν» και θα αργήσουν να εκδηλωθούν.

Πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια πρόσωπα θα επιλέξει η πετυχημένη παρουσιάστρια του Alpha για να είναι στον πάνελ της εκπομπής τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved