Κι όμως: Η Ραχήλ Μακρή και η Τζένιφερ Άνιστον έχουν κάτι κοινό!

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Κι όμως: Η Ραχήλ Μακρή και η Τζένιφερ Άνιστον έχουν κάτι κοινό!

Τι κοινό έχουν η βουλευτής Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, με την χολιγουντιανή star, Τζένιφερ Άνιστον;

Μήπως διαβάζει η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Καριωτάκη και παρακολουθεί Formoula 1, όπως η Ραχήλ Μακρή; Ή μήπως η Ελληνίδα πολιτικός αγαπά τα smokey eyes και απεχθάνεται τις βουτιές κάτω από το νερό, όπως η Τζένιφερ Άνιστον;

Τίποτα από όλα αυτά! Η σωστή απάντηση είναι το όνομα «Ρέιτσελ».
Όπως είναι γνωστόν η Τζένιφερ Άνιστον έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια» και το όνομα «Ρέιτσελ» έγινε σήμα κατατεθέν της επιτυχίας που είχε ο ρόλος της στη θρυλική αμερικανική σειρά.

«Ρέιτσελ» όμως είναι και το όνομα της Ραχήλ Μακρή στα Αγγλικά. Μάλιστα σε βίντεο που έχει φτιάξει το διεθνές ενημερωτικό δίκτυο Bloomberg για την βουλευτή Κοζάνης και αυτές τις ημέρες έγινε γνωστό, η πολιτικός συστήνεται στους ξένους τηλεθεατές, λέγοντας στα αγγλικά: «Το όνομα που είναι Ρέιτσελ Μακρή και είμαι μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Από αστρολογική πλευράς τι κοινό έχουν οι δύο γυναίκες; Στο ωροσκόπιό τους ο Δίας (εκτός συνόρων, διεθνές) είναι σε όψη με τον Ουρανό (γνωστές ιδέες, δημοφιλές έργο). Στης Ραχήλ Μακρή είναι σε τρίγωνο ενώ στης Τζένιφερ Άνιστον είναι σε σύνοδο, δείχνοντας ότι η κάθε μια στον τομέα της έχει μεγάλο fan club.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved