Έξαλλη γνωστή τραγουδίστρια τα «χώνει» άγρια: «Τι κάνει αυτό το μ@@νί εκεί;»

Δεν άντεξε το θέαμα και ξέσπασε καταγγέλλοντας το τέλος μιας ιστορικής πορείας!

Έξαλλη γνωστή τραγουδίστρια τα «χώνει» άγρια: «Τι κάνει αυτό το μ@@νί εκεί;»

Έξαλλη έγινε η Sinead O' Connor, όταν είδε στο εξώφυλλο του θρυλικού μουσικού περιοδικού «Rolling Stone» να ποζάρει ως ναυτάκι η... Kim Kardashian!

Η γνωστή τραγουδίστρια, που την δεκαετία του '80 έκανε μεγάλη επιτυχία με το «Nothing Compares to you», δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε το πλούσιο μπούστο της Kim να μοστράρει στο ιστορικό, διεθνές περιοδικό μουσικής.

Με τον Ερμή (λέξεις) σε ακριβές τετράγωνο με τον Άρη της (επιθετικές, υβριστικές, «καρφιά») στον ωροσκόπιό της, η Sinead δεν μασάει τα λόγια της και ενίοτε το «μπινελίκι» πέφτει σύννεφο.

Μέσω λοιπόν της προσωπικής της σελίδας στο Facebook ξέσπασε με ένα υβριστικό μήνυμα. «Τι κάνει αυτό το **** (δεν χαμογελώ γιατί προκαλεί ρυτίδες) στο εξώφυλλο του Rolling Stone;», έγραψε η Ιρλανδή τραγουδίστρια και συνέχισε: «Η μουσική πέθανε. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ήταν το Rolling Stone που θα την σκότωνε; Ο Simon Cowell και ο Louis Walsh δεν είναι οι μόνοι που παίρνουν όλη την ευθύνη. Ο Bob Dylan πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί».

Λέτε, αν δει η σέξι Kim ότι η τραγουδίστρια την αποκάλεσε «μ@@νί» να προσβληθεί ή να το θεωρήσει κομπλιμέντο; Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά....

kardasian

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved