Πώς σχολίασαν οι celebrities τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις;

Δείτε τα σχόλιά τους στα social media και τις ατάκες τους που έγιναν viral!

Πώς σχολίασαν οι celebrities τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις;

Εν μέσω capital controls, την επικαιρότητα να χαρακτηρίζεται από κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τα ATM να έχουν μετατραπεί σε... hot spot σημείο συνάντησης, το Αstrology.gr συγκέντρωσε τα σχόλια και τα μηνύματα των προσώπων της ελληνικής showbiz και τα μοιράζεται μαζί σας!

Βλέπεις, με Ήλιο, Ερμή και Άρη στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με την πατρίδα αλλά και θέματα θεμελιώδους σημασίας, το μυαλό όλων είναι στραμμένο στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Οι καλλιτέχνες και τα πρόσωπα της showbiz δεν εξαιρούνται, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα -που σχετίζεται με το χώρο του θεάματος- βοηθά πολύ περισσότερο στο να έρχονται στο προσκήνιο.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν η Ελένη Μενεγάκη και άλλα γνωστά πρόσωπα...

Ελένη Μενεγάκη
Και το μυαλό της παρουσιάστριας είναι στις εξελίξεις που διαδραματίζονται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και στο twitter, απάντησε στους followers της: «... και σ' εμένα έχετε λείψει... δεν σας γράφω εδώ, όχι γιατί σας ξέχασα, αλλά γιατί το μυαλό όλων μας είναι αλλού....» και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

menegakiwphtos

Φάνης Μουρατίδης
Ο ηθοποιός που παίζει στην πολιτική κωμωδία «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, η οποία έκανε πρεμιέρα μέσα σε αυτή την δύσκολη πολιτικό-οικονονική συγκυρία για τη χώρα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας: «Μπορεί στο θίασο να μην έχουν να πάρουν τα χαρτάκια για τα τσιγάρα τους, αλλά το αψηφούν και λένε "πάμε παρακάτω"».

Δέσποινα Βανδή
Ανέβασε μια φωτογραφία με τους Αντώνη Ρέμο, Stavento, Μελίνα Ασλανίδου και την ίδια, στο instagram και έγραψε: «Η μουσική μας ξανάφερε κοντά...Το είχαμε όλοι τόσο ανάγκη... να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας από όλο αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε τις τελευταίες μέρες... Αύριο στο ΓΣΠ στη Λευκωσία σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Να ενώσουμε τις φωνές μας με τις ψυχές μας... να ξεκλειδώσουμε το συναίσθημα...».

vandis

Χρίστινα Λαμπίρη
Η παρουσιάστρια, συζητώντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της στο «Ε» για τις εξελίξεις στη χώρα μας, πήρε όρκο ενώπιον των τηλεθεατών ότι δεν έχει χρήματα σε λογαριασμό στο εξωτερικό, μόνο 150 Eυρώ στην Ελλάδα.
«Από όλους εμάς εδώ που βλέπετε σε αυτό το τραπέζι, κανείς μας δεν έχει καταθέσεις το εξωτερικό και σας το λέω με σιγουριά. Ακόμη κι εγώ προσωπικά, σας ορκίζομαι, δεν έχω χρήματα ούτε καν στις Ελληνικές τράπεζες. Συγκεκριμένα στον προσωπικό μου λογαριασμό αυτή την στιγμή έχω 150 ευρώ, οπότε και κούρεμα καταθέσεων να γίνει όπως φημολογείται στο 30%, θα έχω 110 Eυρώ».

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day η θεατρολόγος αποκάλυψε το κόλπο που εφαρμόζει με τα ΑΤΜ: «Κάνω το κόλπο να πηγαίνω δώδεκα παρά πέντε το βράδυ να παίρνω τα 50 και περιμένω να πάει δώδεκα και πέντε για τα άλλα 50».

Παύλος Κοντογιαννίδης
«Απλά ΘΕΑ!!!!» έγραψε ο ηθοποιός για μια γιαγιά σε ΑΤΜ της Πανόρμου εξιστορώντας την παρακάτω ιστορία: «..ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΣΥΝΕΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕΝΑ ΑΤΜ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ..ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ,ΛΕΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ..''Παιδιά μου εγώ έπαιρνα 800 ευρώ σύνταξη ήρθε αυτός ο άχαρος ο Σαμαράς και μου την κατέβασε στα 600 ευρώ και τώρα αυτό το παληκάρι {για τον Τσίπρα} μου δίνει 60 ευρώ την μέρα,δηλαδή 1800 τον μήνα. Να το 'χει καλά ο θεός!!''»

Άντζελα Δημητρίου
Τέλος, την άποψη της για τις πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε μέσα από συνέντευξή της η Lady του ελληνικού τραγουδιού στην εκπομπή «Μία» και η ατάκα – «μαργαριτάρι» έγινε αμέσως viral. «Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα, προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει εμένα το λάδι μου το ελληνικό. Δεν γουστάρω να πάρω εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω το ελληνικό, το δικό μου, από το χωριό μου». Δείτε το video στο gossip- tv.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved