Τα πρώτα σχόλια των celebrities για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Τα... τιτιβίσματα και οι απόψεις της ελληνικής showbiz μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Τα πρώτα σχόλια των celebrities για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Η παρουσία του Δία στον Λέοντα -το ζώδιο που συμβολίζει το θέαμα και τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν προσοχή και προβολή- σε θετική όψη με τον Ουρανό -που έχει σχέση με τα social media και την ομαδική έκφραση- σε κοσμικό επίπεδο, ευνόησε πρόσωπα της εγχώριας showbiz να τοποθετηθούν δημόσια για το δημοψήφισμα τόσο πριν όσο και μετά τη διεξαγωγή του.

Παρουσιαστές, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί σχολιάζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μέσω social media.

Ποια η θέση τους;

Γιώργος Λιάγκας
Ο παρουσιαστής μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού τη βραδιά του δημοψηφίσματος σχολίασε στο λογαριασμό του στο twitter: "Εξαιρετικός, ενωτικός και ηγέτης όλων. Μακάρι να του βγει. Θα κυβερνά 20 χρόνια..."

Έλενα Ακρίτα
Το δικό της σχόλιο στο Facebook έκανε η Έλενα Ακρίτα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος γράφοντας: "Ε, ναι. Όχι"

Stan
Με τρία tweets μετά το δημοψήφισμα ο τραγουδιστής σχολίασε το αποτέλεσμα και τις εξελίξεις:
-"Όλα καλά... Η ζωή προχωράει..."
-"Δεν ξέρω για εσάς αλλά το δημοψήφισμα είχε πλάκα στην τελική, καραγκιοζιά, κωλοτούμπες, σασπένς και θέατρα του παραλόγου... Bollywood"
-"Ο Σαμαράς κουρέας δεν ήταν το παιδί; Τι τα έμπλεξε με τα κομματικά..."

Δωροθέα Μερκούρη
Την ικανοποίηση της υπέρ του «ΟΧΙ» εξέφρασε η ηθοποιός με μια φωτογραφία που δείχνει 61,3 ΟΧΙ και 38,6 Ναι σχολιάζοντας: «Now we are talking!» δηλαδή «Τώρα μιλάμε!».

merkouripost

Κατερίνα Καινούργιου
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να κοιμηθεί φαίνεται ότι περίμενε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μετά την ανακοίνωσή του έγραψε στο twitter: "Λοιπόν... λίγο πριν κοιμηθώ θυμάμαι τα λόγια της γιαγιάς μου: Να κάνεις πάντα όμορφες σκέψεις πριν σε πάρει ο ύπνος... Ας το κάνουμε όλοι... Όνειρα γλυκά με αισιοδοξία..."

Σταμάτης Κραουνάκης
Για το γεγονός ότι οι Έλληνες ψήφισαν «ΟΧΙ» στην πλειοψηφία τους ο μουσικοσυνθέτης σχολίασε: "Aυτή τη φορά ο φόβος τα φύλαξε τα έρημα και δεν τον φοβηθήκανε... σας αγαπώ όλους"

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η παρουσιάστρια μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για την επικράτηση του «ΟΧΙ» έγραψε για τον πρωθυπουργό: "Μπράβο στον Τσίπρα που βγήκε ενωτικός. Κόντρα στην πόλωση των ημερών αναγνωρίζει ότι οι υποστηρικτές του ΝΑΙ και του ΟΧΙ θέλουν μια καλύτερη Ελλάδα. Καληνύχτα φίλοι μου!"

Μαρία Ηλιάκη
Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη μετά το δημοψήφισμα δεν έκανε σχόλιο αλλά retweet...

iliakispost

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved