Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 3/7 έως και 5/7

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Περνάς από διάφορες φάσεις που σε κάνουν και αλλάζεις συνέχεια γνώμη και στάση απέναντι κυρίως σε θέματα της οικογένειας σου αλλά και της δουλειάς σου. Η σχέση σου με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω θα διαφοροποιηθεί και θα περάσετε από πολλά κύματα για να ισορροπήσετε. Από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά, θα αλλάξει τελείως η διάθεσή σου και θα γίνεις αρκετά φιλικός/η προς όλα τα άτομα γύρω σου. Το καλό για σένα είναι ότι θα έχεις πιο ανοικτό μυαλό να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν και την ευθύτητα να μπορέσεις να μιλήσεις ανοικτά και τελείως απελευθερωμένα. Ίσως να χρειαστεί να πας ένα ταξίδι ή να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου κάνουν καλό γιατί θα μιλήσεις εφ όλης της ύλης για θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε αφορούν. Με τον Υδροχόο θα είσαι σε καλύτερη φάση γιατί θα έχετε μεταξύ σας άνεση και ελευθερία.

Ταύρος

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κρατήσεις αποστάσεις από ένα πολύ προσωπικό θέμα και ίσως πάρεις μια θέση τελείως απόμακρη γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς και να φανεί ότι έχεις συναισθήματα τα οποία δεν έχει το άλλο άτομο. Φίλοι θα σε πιέσουν να παραδεχτείς όμως τα συναισθήματά σου και ίσως να νιώσεις αρκετά δύσκολα. Δεν ξέρεις ακριβώς πώς θα πρέπει να είσαι απέναντι σε ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο. Γενικά κρατάς μακριά σου οποιαδήποτε κίνηση από άτομα που θα σου δημιουργήσουν εντάσεις και στεναχώριες. Ενδεχομένως να ακολουθήσεις ένα ρεύμα πολύ νεωτεριστικό και μοντέρνο για κάποιες αποφάσεις σου και θα πας κόντρα με παλιές αρχές και κατεστημένα που σε ενοχλούν. Αυτό βέβαια θα είναι ένα αγκάθι για σένα γιατί δεν σου αρέσει και πολύ, σαν παιδί της Αφροδίτης, η δυσαρμονία. Προσπάθησε να κρατήσεις έξω από το σπίτι σου την ένταση για να είσαι καλά με τους γύρω σου.

Δίδυμοι

Ξεπερνάς τα όρια του καθωσπρεπισμού που έχουν επιβληθεί από τις έξω καταστάσεις και γίνεσαι περισσότερο ο ευατός σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απολαύσεις τις ιδιαίτερες στιγμές που θα έχεις με τον Ζυγό ή τον Υδροχόο γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα τα οποία δεν σε ρίχνουν και δεν σου δημιουργούν ασφυξία στο μυαλό. Εσύ χρειάζεσαι να αναπνέεις αλλά έχεις οικονομικές ανησυχίες και εντάσεις που μπορεί λόγω των συνθηκών να είναι αυξημένες. Έχεις ανάγκη από άτομα που θα μιλάτε και θα έχουν σωστή ενημέρωση και τοποθέτηση σε σχέση με τις δικές σου ιδέες για να μπορείς τουλάχιστον να περνάς καλά και να μην νιώθεις ότι μιλάς σε άλλη γλώσσα. Οι ημέρες αυτές θα σε κάνουν να βγάλεις ένα κομμάτι του εαυτού σου χωρίς να φοβάσαι και να νιώθεις εκείνη την μοναξιά της επικοινωνίας.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Έχεις στο μυαλό σου πως να εξυπηρετήσεις και να ανακουφίσεις κάποια δικά σου άτομα. Νιώθεις την ευθύνη να είναι πάνω από το κεφάλι σου και σε πιέζει να είσαι εντάξει με όλες τις υποχρεώσεις σου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσεις ότι κάτι υπάρχει από το παρελθόν που σε ωθεί να έχεις μεγαλύτερη κυριαρχία που κατά την γνώμη σου επιβάλλεται. Μην αφήνεις όμως φόβους και αρνητικές αναμνήσεις να σε καθοδηγούν γιατί θα στεναχωρηθείς χωρίς λόγο. Από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά ιδιόρρυθμες συνθήκες αλλά και προτάσεις που μπορεί να πέσουν στο τραπέζι από φίλους ή ακόμα και από ένα Υδροχόο να σου φανούν απόμακρες για τον δικό σου ψυχισμό και να πρέπει να γεφυρώσεις όλες τις διαφορές που υπάρχουν μέσα στο μυαλό και στην ψυχή σου με τους γύρω σου για να νιώσεις εγγύτητα και εμπιστοσύνη. Κάποιες ιδέες ή συμπεριφορές τελείως διαφορετικές από την δική σου ψυχοσύνθεση πιθανόν να σε κάνουν να αισθανθείς ξένος/η. Αν βέβαια το προσπαθήσεις θα καταλάβεις και τις θέσεις των άλλων και αυτό θα σε εξελίξει πάρα πολύ. Αρκεί να το θέλεις και να μην νιώσεις μοναξιά.

Λέων

Επιμένεις σε κάποιες ιδέες που μπορεί να μην είναι και τόσο θετικές για σένα γιατί νιώθεις μεγάλη πίεση από τις εξωτερικές συνθήκες και πιστεύεις ότι έχεις πάρει στους ώμους σου μεγάλο φορτίο με υποχρεώσεις οικογενειακές, επαγγελματικές ή ακόμα και κοινωνικές. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά πιεσμένη μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα γιατί θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που θα σου δημιουργούν την αίσθηση ότι λειτουργείς τυπικά παρά ουσιαστικά. Με τον Καρκίνο παίζεται το παιχνίδι του ποντικού και της γάτας και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ενδεχομένως να κρύβεται. Επίσης με τον Αιγόκερω θα προβληματιστείς γιατί θα σε κάνει να μην είσαι και πολύ ο εαυτός σου από αυτά που κυρίως σου ζητάει και να πιεστείς αρκετά. Από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσουν οι πιέσεις αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις ανακωχή και να είσαι με την πλευρά των άλλων, φίλων, αγαπημένων και πολύ στενών συνεργατών γιατί θα ξεκολλήσεις από τα θέλω σου και θα ακολουθήσεις τα δικά της.

Παρθένος

Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα καταφέρεις να κερδίσεις την εύνοια και την εμπιστοσύνη μέσα στην δουλειά σου και να έχεις την γενική εκτίμηση από άτομα που για σένα έχουν μια μεγάλη κοινωνική θέση και πιθανόν πολλές γνώσεις. Πάντως η ασφάλειά σου έχει να κάνει με τις δικές σου προσωπικές σχέσεις που αφορούν στην οικογένεια και τα άτομα που τις απαρτίζουν. Με τον Καρκίνο θα περάσεις καλά και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις όλες τις αρνητικές συνθήκες που υπάρχουν. Χρειάζεσαι πάντως να δεις μια άλλη οπτική γωνία την οποία πρέπει να ασπαστείς για να ξεπεράσεις κάποια κλισέ που έχεις, να απελευθερώσεις κάπως τις αντιλήψεις σου και να τα βάλεις όλα σε μια πιο ανοικτή βάση. Έχεις ανάγκη να πας ένα βήμα πιο κάτω και να ξεκολλήσεις από μια κατάσταση με τον Κριό που σε βάζει συνέχεια να κάνεις αναθεωρήσεις επί αναθεωρήσεων. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτές τις ημέρες είναι να κερδίσεις κάποιες καινούργιες φιλίες οι οποίες θα σου κάνουν καλό και θα σε βάλουν σε άλλη πνευματική και ψυχική κατάσταση.

Ζυγός

sunastria

Έχεις υποστεί αρκετές πιέσεις που δεν βοηθούν στην ψυχολογία σου και θα χρειαστεί να ανέβεις κάπως γιατί όλα θα τα βλέπεις με παραμορφωμένα γυαλιά. Οι υποχρεώσεις θα είναι το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτείς και μετά τα υπόλοιπα καθώς η οικογένεια ή τα παιδιά σου θα σου δημιουργούν πολλές αλλά από την άλλη θα έχεις μια μεγάλη αγκαλιά για όλους και θα πάρεις τα συναισθήματα που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά. Από την Παρασκευή και μετά το μεσημέρι θα νιώσεις ένα κύμα ανάλαφρο να σε διαπερνά και να σε κάνει να νιώθεις ότι θα ξεπεράσεις όλα σου τα προβλήματα. Το επικοινωνιακό σου κομμάτι θα είναι πολύ δυνατό και θα δυναμώσει την ψυχολογία σου και όλες σου τις προσωπικές επιδιώξεις. Με τον Υδροχόο θα υπάρξει μεγάλη ερωτική έλξη και θα βρεθείτε κάπου μετά από κάλεσμα κοινών φίλων. Το καλό είναι ότι θα έχεις μια προσωπική ελευθερία την οποία χρειάζεσαι, θα δεις τους φίλους σου αλλά και θα ξεπεράσεις κάποιες εμπλοκές που πιθανόν να έχεις με ένα Σκορπιό.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι κάτω από απόλυτη πειθαρχία η οποία σε βοηθάει να προχωρήσεις και να κάνεις πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο για σένα να τα βάλεις σε μια τάξη. Η επιτυχία από ένα διαγώνισμα ή εξετάσεις θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου. Από την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά, θα βρεθείς με άτομα που πιθανόν να έχετε διαφορετικές απόψεις και ίσως νιώσεις ότι είσαι τελείως στον αέρα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το μυαλό σου και να αποδεχτείς την διαφορετικότητα των άλλων γιατί έτσι δεν θα έχεις ούτε συγκρούσεις με φίλους, ούτε θυμό δικά σου πρόσωπα που δεν πιάνουν όπως λες τις συνασθηματικές σου χορδές. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες νιώθεις να πιέζεσαι πάρα πολύ από πράγματα που έχουν γυρίσει σαν μπούμερανγκ τώρα στην ζωή σου. Πρόσεξε τους καυβγάδες και τις απόλυτες θέσεις προς την Κυριακή το απόγευμα γιατί μπορεί να επαναστατήσεις και να χαλάσεις ακόμα και μια καλή σχέση.

Τοξότης

Όσο και να μην θέλεις να σε κατακλύσουν οι αναμνήσεις και οι προσωπικές, συναισθηματικές στιγμές είναι σχεδόν αδύνατον γιατί έρχονται συνέχεια στο μυαλό σου εμβόλιμες και σε επηρεάζουν πολύ βαθιά. Η σκέψη ενός Καρκίνου μπορεί να σε κατατρέχει και με τον τρόπο του να σε κάνει να βιώνεις βαθιές λύπες ή χαρές, ανάλογα τι σε συνδέει μαζί του. Η οικογένεια είναι στην πρώτη γραμμή αυτή την περίοδο και προσπαθείς με τον τρόπο σου να προστατέψεις ό,τι είναι δυνατόν. Από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά, θα πάρεις θέση πολύ προσωπική και θα αναπτύξεις τις διάφορες θεωρίες που για σένα είναι σωστές για να επηρεάσεις φίλους και γνωστούς σε κάποιες πολιτικές ή κοινωνικές απόψεις που έχεις και θέλεις να τις μοιραστείς. Ένα ταξίδι που οργανώνεις πιθανόν να το κάνεις αλλά με αρκετές δυσκολίες κι ίσως πας τελικά μόνος/η σου.

Αιγόκερως

Σε απασχολεί η διάσπαση και όλες οι εντάσεις που μπορεί να βγουν θα είναι από αυτή. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στην ζωή σου και μάλιστα πολύ έντονο και πιεστικό. Για αυτό θα κάνεις κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο ανεξάρτητες. Στην προκειμένη φάση χρειάζεσαι υπομονή και μεγάλη δύναμη. Να μη φοβηθείς αλλά και να μην χειριστείς υποθέσεις που σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου. Όσο και να υποφέρεις πάντως από το Λιοντάρι γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις και θέλω, θα σηκώσεις το ανάστημα και θα διαφωνήσεις αν βλέπεις ότι σε θίγει τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που θα κάνεις περισσότερο είναι να φτιάξεις το σπίτι σου και να προσφέρεις το καλύτερο στην οικογένεια σου. Αν είναι μακριά σου θα νιώσεις έντονα την έλλειψη και πολύ θα ήθελες να σε είναι κοντά για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Το σαββατοκύριακο θα αφήσεις τις μεγάλες ευαισθησίες μακριά από εσένα και θα προσπαθήσεις να βάλεις την λογική και να αντιμετωπίσεις όλα σου τα θέλω αλλά και τα οικονομικά σου προβλήματα για τα οποία χρειάζεσαι νηφαλιότητα και ηρεμία.

Υδροχόος

Έχεις διάφορες ανησυχίες οι οποίες σε βάζουν να λειτουργήσεις πολύ παραρορμητικά και τελείως διαφορετικά από ό,τι άλλες φορές. Αυτό που πρέπει να κάνεις για ένα μεγάλο διάστημα είναι να μην αποφασίζεις κάτω από μεγάλη συναισθηματική πίεση γιατί θα πάρεις λάθος απόφαση και από εκεί που είχες μια συνειδητή εύνοια να την χάσεις από πράγματα τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς. Η σχέση με τον Καρκίνο τώρα μπορεί να είναι οξυμένη και να σε καταπιέζει γιατί έχετε αρκετές διαφωνίες στον τρόπο που βλέπετε την ζωή αλλά και τις τρέχουσες συνθήκες. Αυτό που μετράει αυτή την στιγμή είναι η εξυπνάδα στην επικοινωνία για να μην δημιουργηθεί, κυρίως αυτές τις ημέρες, αδιέξοδο αν και από το απόγευμα της Παρασκευής θα είσαι πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Παρ' όλα αυτά θα διεκδικείς μια θέση για σένα κάτι που θα γίνει με απόλυτο τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο υπάρχει μια καλή διέξοδος αλλά ίσως να σε κρατούν διάφορες φοβίες και οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν.

Ιχθύες

Αναγνωρίζεις ότι έχεις την δύναμη να εξελίσσεσαι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς γιατί βάζεις άλλες προτεραιότητες και δεν πανικοβάλλεσαι όπως πιθανόν να κάνουν οι άλλοι ή άτομα από την οικογένεια σου. Ίσως να θεωρείς ακόμα και την ρίξη με την δουλειά σου αναγκαία γιατί δεν σε εκφράζει πλέον τόσο πολύ ή δεν σε καλύπτει σε επίπεδο κυρίως ηθικό και συναισθηματικό. Το κυριότερο στοιχείο είναι ότι είσαι ένας παίχτης που ρισκάρει και ερωτικά και επαγγελματικά και σε θέμα δημιουργίας, χωρίς να φοβάται. Οπότε μάλλον πέφτεις στα μαλακά γιατί έχεις ξεπεράσει τα όριά σου και αυτό σε βοηθάει να αναπνέεις κανονικά. Η διασκέδαση με την παρέα σου και οι συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς δεν θα λείψουν και μαζί με αυτό ούτε το φλερτ που σου αρέσει. Κυρίως με τον Καρκίνο παίζει κάτι πολύ δυνατά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved