Το ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού για το δημοψήφισμα: «Γιατί Όχι δε φοβόμαστε ρεεε»!

Πήρε θέση για το δημοψήφισμα της Κυριακής νιώθοντας την ανάγκη να ταχθεί κατά του φόβου, υποστηρίζοντας το «ΟΧΙ».

Το ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού για το δημοψήφισμα:  «Γιατί Όχι δε φοβόμαστε ρεεε»!

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας απτόητος στις δυσκολίες Αιγόκερως που χρειάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια του από μικρός. Με τον Ουρανό (αντίσταση) σε τρίγωνο με τον Κρόνο (στο αίσθημα αδυναμίας, παράλυσης), δεν του αρέσει ο φόβος. Μόλις τον οσμίζεται αντιδράει!

Έτσι, ξέσπασε στην σελίδα του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:«Γιατί τα λόγια είναι φτώχεια .... Και γιατί όοοοοοοολοιιιι καταλαβαίνουμε γιατί....ΟΧΙ.... Δεν φοβόμαστεεεεε ρεεεε....σάπιοι....». Και πρόσθεσε: «μια τούρτα για το σπίτι...ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙ.....θα την φάω εδώ...μαζί μαααααας.... Βέγγος......». Μάλιστα στη συνέχεια πόσταρε τη θέση του Μάλαμα, το βροντερό δηλαδή «όχι» τόνισε: «μαζί...και ..άλλοι....» όπως διαβάσαμε στο gossip-tv. gr.

Αυτές τις ημέρες ο διελαύνων Ερμής (δήλωση) είναι σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Δία (δημοσιοποίηση) και την Αφροδίτη (αποδοχή) στον Υδροχόο (μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Παράλληλα, ο διελαύνων Άρης (μαχητικότητα) στον Καρκίνο (θέματα πατρίδας) σχηματίζει όψη με τον Πλούτωνα του (πάθος, εξάλειψη φόβου).

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved