Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν εμφανίζεται ποτέ με την οικογένειά της

Τι συμβαίνει και η τραγουδίστρια δεν εμφανίζεται με τους δικούς της;

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν εμφανίζεται ποτέ με την οικογένειά της

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε μια φάση που νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ και σε αυτό συμβάλλει σημαντικά ότι ο διελαύνων Ουρανός (απελευθέρωση) βρίσκεται σε θετική όψη με τον Κρόνο (από φοβίες, ανησυχίες).

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε δεν δίστασε να μιλήσει για την ανάγκη της να εξομολογηθεί πριν 6 μήνες και κάτι την Αλβανική καταγωγή της λέγοντας ότι «Πολλοί με ρώτησαν γιατί το έκανα τη συγκεκριμένη στιγμή, στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Αλλά δεν υπάρχει και άλλο να πω μετά από αυτό. Νιώθω ωραία, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και βάζω τελεία. Ίσως τη δεδομένη στιγμή ένιωσα δυνατή. Έχω δώσει την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, δεν υπάρχει τίποτα πια που να με εμποδίσει. Όταν νιώθουμε την ανάγκη να βγάλουμε κάτι από μέσα μας, πρέπει να το κάνουμε, γιατί αυτό μας βοηθά να νιώθουμε ελεύθεροι».

Συγχρόνως όμως η τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους που δεν την έχουμε ποτέ με την οικογένειά της σε πρεμιέρες της αποκαλύπτοντας ότι: «Η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο μπαμπάς μου κοιμάται από τις 9.00 το βράδυ. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει σε μαγαζί, δεν είναι και πιτσιρικάς. Αλλά με καμαρώνει. Έχει και πάρα πολύ ωραία φωνή ο ίδιος, αν και δεν την αξιοποίησε ποτέ. Από την οικογένεια του μπαμπά μου έχω πάρει το μικρόβιο. Ο ένας του αδελφός είναι μουσικός».

Αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Δίας που βρίσκεται στο δυνατό ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο της Φουρέιρα δίνοντας της δύναμη να ξεπεράσει ανασφάλειες και φοβίες και έτσι δεν διστάζει να μιλά για την οικογένειά της και θέματα που παλιά δυσκολευόταν.
Πάντα έτσι να είναι δυνατή, αληθινή και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved