Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του από τη σκηνή;

«Πανικός» επικράτησε στο νυχτερινό κέντρο – Πώς αντέδρασε η καλή του;

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του από τη σκηνή;

«Χρωστάω κάτι ρε παιδί μου, εδώ και πολύ καιρό κι εμένα δεν μου αρέσει να χρωστάω. Κι επειδή δεν θέλω να χρωστάω, θα το δώσω αυτή τη στιγμή! Είστε μάρτυρες παιδιά!» είπε ο Γιώργος Γιαννιάς από πίστας σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου που τραγουδούσε.

Ο τραγουδιστής βγάζοντας από το σακάκι του ένα μονόπετρο άρχισε να κατευθύνεται προς την αγαπημένη του που καθόταν στα πρώτα τραπέζια με τον κόσμο να χειροκροτεί και να επευφημεί το γεγονός.

Λάμποντας από χαρά και φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο σύνολο, η ξανθιά σύντροφός του, Ελευθερία Παντελιδάκη, δασκάλα χορού και ραδιοφωνική παραγωγός του «Λάμψη 92,3», αφού δέχτηκε την πρότασή του τον αγκάλιασε και τον φίλησε.
Ο Γιώργος Γιαννιάς γνώρισε την Ελευθερία Παντελιδάκη πριν 12 χρόνια, όταν ο Δίας από διέλευση σχημάτιζε θετικές όψεις με την πολυαστρία του στον ερωτικό Λέοντα, δείχνοντας μια όμορφη σχέση με προοπτικές να επισφραγιστεί με το μυστήριο το γάμου.

Φέτος ο Δίας βρίσκεται και πάλι στο ζώδιο του Λέοντα και έχοντας ήδη σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (πρόταση), την Αφροδίτη (γάμου), τον Ήλιο (προβολή) και τον Δία του (επισημοποίηση) έχει ήδη κανονίσει τα του γάμου του περί τα τέλη Αυγούστου στη Ρόδο με κουμπάρους το Χρήστο Μενιδιάτη και τη Τζένη Τζιβεριώτη.
Όμως ακόμη ο τραγουδιστής δεν είχε προσφέρει στην καλή του το δακτυλίδι της μεγάλης υπόσχεσής του να την παντρευτεί και με την διελαύνουσα Αφροδίτη (χάρισε δακτυλίδι) σε σύνοδο με το Δία του (που προτείνει γάμο) το πέρασε στο τέταρτο δάκτυλο του αριστερού της χεριού της, από όπου περνά η vena amoris, η φλέβα της αγάπης, το μονόπετρο του γάμου τους.

Πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό να γίνει ο γάμος τους και να έχουν βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε το βίντεο της πρότασης γάμου στο gossip-tv.gr

giorgos giannias 6

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved