Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 26/6 έως και 28/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Ξεκινάει η ημέρα σου με πολλές επικοινωνιακές επαφές αλλά όσο περνάει ή ώρα τόσο σκέφτεσαι και κλείνεσαι. Πιθανόν να σε πιάσουν και οι έντονες σεξουαλικές σου επιθυμίες και σκέψεις για τον Σκορπιό όμως μαζί με αυτές θα υπάρξει και ένα κομμάτι ζήλειας γιατί θα νιώσεις ότι κάπου είσαι στην απέξω. Χρησιμοποίησε καλύτερα τον τρόπο της σκέψης σου γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που μετά δεν θα μπορείς να τα αλλάξεις. Τα οικονομικά σου επίσης μέσω των συνεργατών σου θα σε απασχολήσουν και θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι ίσως αδικείσαι από τα άτομα που συνεργάζεσαι αλλά το καλό είναι ότι δεν θα μιλήσεις οπότε μπορεί να μην εκτεθείς. Η καλή μουσική κοντά στην θάλασσα και ένα καλό ποτό θα σε συνεφέρουν από όλες τις εντάσεις και τα δεινά.

Ταύρος

Θα βρεθείς σε μια φάση που θα πρέπει να συμφωνήσεις με πολλά άτομα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και το σώμα σου. Χρειάζεσαι ένα φίλο να σε συμβουλεύει για να μην σκέφτεται αρνητικά ώστε να γίνεις όσο μπορείς πιο επικοινωνιακός/η. Από το βράδυ και μετά θα γίνεις τόσο κτητικός/η με τους δικούς σου ανθρώπους κι ίσως να σου βγει και μια υπερβολή. Όλο το Σαββατοκύριακο θα είσαι στενά συνδεδεμένος/ και θα περάσεις πολύ κλειστά μαζί τους/της. Οι θέσεις σου μπορεί να είναι απόλυτες για αξίες και για πεποιθήσεις και θα είσαι πολύ δογματικός/η αυτές τις ημέρες. Λιοντάρι και Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σου. Επειδή θα σου βγει η λάγνα και κατακτητική σου φύση πρόσεξε τις υπερβολές σε ό, τι κάνεις.

Δίδυμοι

Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις για αυτό την Παρασκευή θα κάνεις δηλώσεις και θα ασχοληθείς περισσότερο με την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε το πρωί να επικοινωνήσεις για να λύσεις ακόμα και κάποιες μικροδιαφορές που μπορεί να έχουν προκύψει από το προηγούμενο βράδυ. Με τον Σκορπιό θα έχεις μια έντονη αλλά δύσκολη σχέση και ίσως για να προχωρήσεις μαζί του πρέπει να σταματήσεις να κάνεις δικές σου καταγραφές που θα δημιουργούν μέσα σου βαθιές φοβίες. Δεν είναι και τόσο ύποπτος/η όσο νομίζεις. Από την άλλη, επειδή χρειάζεσαι κάτι πιο έντονο για να περάσεις καλά θα μπεις στην διαδικασία να ανακαλύψεις όλες τις μουσικές και τον χορό του πάθους για να έχεις εκείνο τον ρόλο που θα σε βγάλει στην επιφάνεια. Το πολύ συναίσθημα ίσως σε κατακλύσει αλλά θα σου κάνει πολύ καλό.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Έχεις μια καινούργια δύναμη η οποία σε σπρώχνει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να πάρεις αρχηγικές θέσεις και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δηλώσεις νέες ιδέες και δραστηριότητες. Το πρωί της Παρασκευής θα περάσεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να βρεις το δίκιο και τις ισορροπίες σου σε σχέση με την εμφάνισή σου ή με την διακόσμηση του σπιτιού σου. Ένα νομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει και για να το λύσεις θα πρέπει να συμβιβάσεις πολλά στοιχεία μαζί. Από το απόγευμα και μετά θα αφήσεις τα συναισθήματά σου ελεύθερα να εκληλωθούν και θα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που θα σου βγουν και αφορούν στα ερωτικά σου. Το θέμα ενός παιδιού θα σε απασχολήσει υπερβολικά αλλά με καλό τρόπο και θα ρίξεις εκεί την ενέργεια σου. Οτιδήποτε ερωτικό και δημιουργικό θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις σε θέματα δουλειάς αλλά και προσωπικά. Οι βόλτες με φίλους και με άτομα που περνάς καλά θα είναι για σένα το αντίδοτο αυτών των ημερών.

Λέων

Έχεις να λαμβάνεις γιατί θα έχεις εύνοια και γενικά ένα προβάδισμα. Απλά χρειάζεται να μην σταματήσεις αυτές τις ημέρες να πιστεύεις στην τύχη σου και στην καλή ενέργεια γιατί μπορεί κάπου να το χάσεις και να προβληματιστείς γυρίζοντας για λίγο στο παρελθόν. Ενδεχομένως να πιστεύεις ότι θα γίνεις αρκετά υπολογιστής/α και να σε φοβίζει αυτό. Αν νιώθεις έτσι ίσως το κάνεις από αντίδραση και έναντι στην αδικία κάποιων ατόμων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το πρωί της Παρασκευής θα δεις ότι θα κλείσεις μια καλή δουλειά και θα γίνει αρκετά εύκολα. Με τον Σκορπιό θα συναντηθείς και θα έχεις να πεις πολλά αρκεί να μην τσιμπήσεις σε ειρωνίες που μπορεί να εξαπολύσει για να σε κουρδίσει. Το σπίτι σου θα είναι πόλος έλξης και θα χωθείς βαθιά στα μπαούλα για να ψάξεις το παρελθόν σου ή ακόμα και φωτογραφίες που μπορεί να σε συγκινήσουν αφάνταστα.

Παρθένος

Είσαι πολύ αναποφάσιστος/η και ξεπερνάς τα όριά σου σε σκέψεις και συζητήσεις χωρίς να καταλήγεις κάπου. Το καλό είναι ότι θα σταθεροποιηθείς από το απόγευμα και μετά. Η καλή επαφή με τον Σκορπιό θα σου φτιάξει και εσένα το κέφι γιατί μερικές φορές από τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά του σε ρίχνει και σε κάνει να πιστεύεις ότι θα χωρίσετε. Ένα ταξίδι θα σου κάνει καλό και θα ξεσκάσεις αρκεί να βρεθείς κοντά στον νερό μαζί με άτομα που επικοινωνείς και ταιριάζεις. Το διάβασμα και γενικά το βάθος της σκέψης σου θα σε οδηγήσουν σε κάποια καλά συμπεράσματα. Άφηνε την ευαισθησία σου να εκδηλώνεται και μην φοβάσαι ότι θα σε εκμεταλλευτούν.

Ζυγός

sunastria

Το πρωί της Παρασκευής θα διαπιστώσεις ότι ενώ έχεις δύναμη και έχεις πάρει αποφάσεις, μπορεί να μην καταλήγεις σε δράση και πράξη γιατί όλα αναβάλλονται ή γίνονται από τους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις μεγάλη ευαισθησία την οποία μπορεί να την βγάλεις έντονα στην οικογένεια σου. Επειδή έχεις και πολλά σωματικά προσόντα θα σε απορροφήσει η θάλασσα και τα σπορ και έτσι θα ξεφύγεις από τα πολλά συναισθηματικά βάρη. Η φροντίδα των άλλων θα είναι πολύ έντονη και ίσως να μπλέξεις με πράγματα που δεν σου αρέσουν και πολύ αλλά δεν γίνεται να κάνεις αλλιώς. Με τον Καρκίνο θα συμφωνήσεις ακόμα και για διακοπές.

Σκορπιός

Στην αρχή της ημέρας θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με το να λύνεις προβλήματα φίλων και δικών σου ατόμων. Τα ρούχα και τα καλλυντικά θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου. Επίσης η τέχνη θα σε απασχολήσει αρκετά γιατί μέσα από εκεί εσύ πιστεύεις ότι βγάζεις όλο τον εσωτερικό σου κόσμο. Από το απόγευμα και μετά θα έρθεις πολύ κοντά με τον εαυτό σου γιατί θα δοκιμάσεις να πειραματιστείς πάνω σε δικά σου θέματα και εσωτερικά απωθημένα τα οποία θα τα βγάλεις. Το καλό είναι ότι θα εκδηλώσεις την δύναμή σου και θα ξεπεράσεις τις εντάσεις που ένιωθες τις προηγούμενες ημέρες. Η οικογένεια θα σε στηρίξει και θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ηρεμία. Θα χαλαρώσεις από τα πολλά και θα απολαύσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Η φύση και ο ήλιος θα σου κάνουν πολύ καλό.

Τοξότης

Είσαι με κόσμο και μοιράζεσαι πολλές ιδέες γιατί νιώθεις άνετα. Από το απόγευμα και μετά θα κάνεις μια μεγάλη στροφή κι ίσως ασχοληθείς με το παρελθόν. Για να μην στεναχωριέσαι για κάποια άτομα που δεν είναι πλέον κοντά σου καλύτερα να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη και να τους στείλεις πολύ αγάπη. Είναι το μυστικό και εκεί να εναποθέσεις όλες τις ελπίδες σου γιατί δεν πρέπει να αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κατακλύσουν. Η υπονόμευση που μπορεί να έχεις από ένα πρόσωπο στην δουλειά σου ίσως σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις ότι κλείνει ένας κύκλος τον οποίο δεν τον χρειάζεσαι πλέον. Επειδή θα προτιμήσεις να κάνεις μια ποιοτική επιλογή αυτές τις ημέρες θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την ψυχική σου ενέργεια.

Αιγόκερως

Θα ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες και πιθανόν αδικίες που πιστεύεις ότι έχουν γίνει στο πρόσωπό σου. Όσο και να εμπιστεύεσαι τους γύρω σου σήμερα μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι και να πιστεύεις άλλα, που δεν είναι αλήθεια. Αν ταξιδεύεις θα προσπαθήσεις να πας στα ωραία μέρη για να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου. Κάποιοι φίλοι σου θα σε θυμηθούν και θα περάσετε μαζί καλά γιατί θα έρθετε πολύ κοντά. Ο συναισθηματισμός σου φύση θα ενταθεί και θα ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια αλλά και το φαγητό. Η άσκηση και κυρίως μέσα στο νερό θα σε χαλαρώσει και θα σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα και με το δέρμα σου.

Υδροχόος

Θα μπεις στα βαθιά και θα προκαλέσεις με τον τρόπο σου γιατί θα βγει το πάθος σου το οποίο δεν θα σε αφήσει να έχεις εκείνη την ανεξαρτησία που θέλεις για να νιώθεις καλά. Όμως βλέπεις ότι δένεσαι με ένα άτομο περισσότερο και ίσως αυτό να σε φοβίζει και να σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα μπορείς μετά από τις υποσχέσεις και τις κινήσεις που κάνεις να ξεμπερδέψεις εύκολα. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες γιατί θα δεις τι δεν έχεις κάνει. Θα σου βγει μια μικρή ζήλεια στην επιφάνεια αλλά δεν θα την δείξεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς, απλώς θα πετάς μπηχτές και ίσως να ψαρέψεις κιόλας για να μάθεις έμμεσα την αλήθεια.

Ιχθύες

Αποκτάς εμπειρία που θα σε κάνει να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο. Ίσως αυτές τις ημέρες να κάνεις μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή και να νιώσεις ότι όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις, αρκεί να κατέχεις μια καλή θέση στην καρδιά του Σκορπιού. Το ότι θα ψάξεις τον εαυτό σου θα είναι για σένα δοκιμασία αλλά και γνώση που θα σε προχωρήσει ακόμα παραπάνω. Η στάση σου πάντως απέναντι σε μια υπόθεση που έχεις αναλάβει θα είναι αρκετά διαφορετική γιατί θα δείξεις μια ανωτερότητα ακόμα και σε άτομα που έχουν αποφασίσει να φύγουν από κοντά σου. Αν ταξιδεύεις, θα ανακαλύψεις καινούργια ενδιαφέροντα και θα δεις ότι μπορεί να σταματήσεις να βαριέσαι αν ζεις μέσα σε μια νέα πραγματικότητα η οποία είναι για σένα έντονα δημιουργική αλλά και συναισθηματική.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved