Δείτε πώς: Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 12 κιλά σε 5 μήνες!

Με ποια δίαιτα έχασε 12 κιλά σε 5 μήνες

Δείτε πώς: Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 12 κιλά σε 5 μήνες!

«Είναι ωραίο πράγμα το φαί» δηλώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ανήκει σε ένα από τα πιο καλοφάγαδικα ζώδια, τον Ταύρο. Η ηθοποιός καλεσμένη στα Καρντάσιανς μίλησε για μια περίοδο που πέρασε απολαμβάνοντας πλούσια γεύματα, μην έχοντας καθόλου τον έλεγχο του τι έτρωγε. Η αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Ήλιο της στο γενέθλιο ωροσκόπιό της συμβάλλει ώστε η τάση για ωραία γεύματα να την παρασύρει σε όλο και περισσότερα και μεγαλύτερα, καθώς της φέρνει μια εθιστική ηρεμία και της προσφέρει μια όμορφη φυγή από το καθημερινό άγχος.

Όμως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εδώ και 5 μήνες αποφάσισε να ανακτήσει τον έλεγχο και ξεκίνησε δίαιτα, έχοντας χάσει 12 ολόκληρα κιλά.
«Άρχισα πια να ελέγχω τι κάνω. Ήμουν σε μια περίοδο που ό,τι ήθελα, ήθελα να το έχω», είπε η ηθοποιός και κατόπιν αποκάλυψε ότι ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής με πρωτεϊνική δίαιτα. Λόγω όμως του ότι ήταν αυστηρή... έπαθε κολικό εντέρου και έτσι τη διαφοροποίησε λίγο, βάζοντας πλέον και λαδερά στη διατροφή της!

Πριν πέντε μήνες η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου (έλεγχος) στον Τοξότη (υπερβολών) σε τρίγωνο με τον Ουρανό της (ανεξέλεγκτων τάσεων, εναλλακτική μέθοδος) την βοήθησε να βάλει ένα φρένο στο τι έτρωγε και να είναι πλέον πιο συγκρατημένη. Όμως η ανάδρομη φορά (εκ νέου) του Κρόνου (έλεγχος) ο οποίος πλέον ξαναβρίσκεται στον Σκορπιό (καθοριστικών αλλαγών) σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα της (κρυφά προβλήματα) έφερε τον επαναπροσδιορισμό του περιορισμού στη διατροφή της ώστε να μην ζημιώσει την υγεία της.

Capture

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved