Ελένη Μενεγάκη: Ο φόβος της παρουσιάστριας για τη χρονιά που πέρασε

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον φόβο που βίωνε στο τηλεοπτικό πλατό;

Ελένη Μενεγάκη: Ο φόβος της παρουσιάστριας για τη χρονιά που πέρασε

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας χαρούμενος και κοινωνικός άνθρωπος που το γέλιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και μάλιστα είναι φορές που ατάκες μπορεί να της προκαλέσουν γέλιο μέχρι τελικής πτώσης. Και αυτό γιατί ο Ερμής (ατάκες – λόγια) είναι σε σύνοδο με το Δία (ευθυμία, χιούμορ, άκρατο γέλιο) στο ωροσκόπιο της και αμφότεροι σχηματίζουν τρίγωνο με την Σελήνη της (καθημερινότητα).

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με τον διελαύνοντα Δία (χωρίς όριο, ασυγκράτητη) στον 5ο ηλιακό της οίκο (ευθυμία, διασκέδαση) να ενεργοποιεί τις παραπάνω όψεις, οι αστείες φράσεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάει σε γέλια σε τέτοιο βαθμό, που να χρειάζεται να φύγει ούτε μία, ούτε δύο φορές από το πλατό, αφού, μη μπορώντας να συγκρατηθεί, ένιωθε ότι φέτος το ρεζιλίκι δε θα το γλύτωνε.

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια, λίγο πριν η εκπομπή της ρίξει αυλαία, αποκάλυψε ποιες είναι οι στιγμές που η ίδια δεν θα ξεχάσει με τίποτα από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν λέγοντας: «Εγώ θυμάμαι έντονα τόσες στιγμές γέλιου, δηλαδή, εγώ τρομοκρατήθηκα ότι πολλές φορές φέτος τελείωσε το ρεζιλίκι δε θα το γλυτώσω... Δεν έφυγα ούτε μία ούτε δυο φορές... ήταν πολύ σοβαρό. Πραγματικά αισθανόμουν ότι τελείωσα»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved