O παραπονιάρης Άρης στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο στις 24/6 και θα παραμείνει μέχρι και τις 8/8

O παραπονιάρης Άρης στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Επειδή η θέση του Άρη σε αυτό το ζώδιο δεν είναι το τόσο άνετη θα δημιουργηθούν αρκετές συναισθηματικές εντάσεις αλλά και εξαρτήσεις που θα δώσουν λαβή και στόχο για να θορυβηθούν περισσότερο οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Όμως από την άλλη θα γίνει μια πολύ δυναμική κίνηση σε έκφραση δημιουργική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αναπληρωθεί το κενό που δημιουργεί η λάθος επέκταση του πλανήτη. Εδώ χρειάζεται φαντασία και εξιδανίκευση της πραγματικότητας μέσω τέχνης ή οτιδήποτε άλλου βοηθά, ώστε το άτομο να λυτρώνεται από τα απωθημένα και τις εξαρτήσεις που μπορεί να έχει με την οικογένεια και με άτομα που δένεται στενά.Οι εκρήξεις δεν θα λείψουν μαζί με τα νεύρα για αυτό θέλει μια καλή διαχείριση του ψυχικού κομματιού.
Θα ευνοήσει περισσότερο τον Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ.

Κριός
Θα βρεθείς απέναντι σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία για να τα αντιμετωπίσεις θα πρέπει να είσαι πολύ δυνατός/η αλλά και να έχεις ισορροπία γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και εξαρτήσεις ψυχικές. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείς την καλή πλευρά του Άρη που σου δίνει μια ιδιαίτερη μαεστρία και ταλέντα ακόμα και στη μαγειρική ή την ενασχόληση με το σπίτι και με αυτόν τον τρόπο θα καλύψεις κενά που είχες αφήσει λόγω των πολλών προσωπικών ασχολιών. Επίσης θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να κάνεις δική σου οικογένεια γιατί βλέπεις ότι τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες. Από την άλλη επειδή θα είσαι περισσότερο παρορμητικός/η από ό, τι είσαι ήδη, θα πρέπει να διοχετεύσεις την παρόρμησή σου σε σωστό δρόμο. Πιθανόν τα θαλάσσια σπορ να είναι μια καλή διέξοδος γιατί έτσι θα ξεσπάει η ενέργεια σου χωρίς να έχεις μεγάλες αποκλίσεις από την πραγματικότητά σου.

Ταύρος
Είναι μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή για σένα που θα σου δώσει το προβάδισμα και θα κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Η λύση μπορεί να έρθει από ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό. Επειδή θα αναλάβεις υπερβολικές ευθύνες με συγγενικά σου πρόσωπα θα τα βγάλεις όλα σε πέρας γιατί θα ξέρεις με ποιο τρόπο να κινηθείς αλλά καλό είναι να προσέξεις να μην κουραστείς υπερβολικά. Από την άλλη συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα θα σου κάνουν καλό γιατί θα ξεσπάσεις πιο εύκολα και θα βγάλεις αυτά που κρύβεις μέσα σου. Η επαφή με την μαγειρική και τα γλυκά θα είναι πολύ έντονη και θα σου δώσει ένα πολύ καλό χόμπυ για να ασχολείσαι. Επίσης η γνώση μιας γλώσσας λατινογενούς θα σου πήγαινε γάντι γιατί θα σου έβγαζε το ρομαντικό στοιχείο στην επιφάνεια που διαθέτεις γιατί έχεις μέσα σου πλούσιο ψυχικό κόσμο τον οποίο τον κρύβεις.

Δίδυμοι
Θα ξεκινήσεις νέες διαπραγματεύσεις με τα οικονομικά σου και με οτιδήποτε μπορείς ώστε να κάνεις την διαφορά γιατί έχεις εστιάσει μόνο στο να κερδίσεις χρήματα. Γενικά θα ψάχνεσαι σε τέτοια θέματα τα οποία θα σου δώσουν την ευκαιρία να γραπωθείς από κάπου και να κάνεις μια νέα αρχή. Ο τρόπος που θα αναζητήσεις την εξικονόμηση πόρων θα είναι τελείως διαφορετικός από άλλες φορές γιατί πιθανόν να απευθυνθείς και στην οικογένεια για βοήθεια. Το ότι θα γίνεις πολύ κτητικός/η θα είναι ένα εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή γιατί ενδεχομένως να έχεις και κάποιους παραλογισμούς για αυτό χρειάζεσαι προσοχή. Με τους συνεργάτες σου επίσης θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς τύπος και υπογραμμός.

Καρκίνος
Ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ για την προσωπική σου προβολή αλλά και την προσωπική σου ανεξαρτησία. Βέβαια όλα αυτά με όρους γιατί θα αναζητήσεις να σε προσέξουν περισσότερο οι δικοί σου άνθρωποι και να σε φροντίσουν για να σου αποδείξουν ότι σε αγαπούν. Πιθανόν να ξεφύγεις από κάποιες εξαρτημένες σχέσεις γιατί πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να τις κατανοήσεις. Το καλό είναι ότι θα κάνεις αυτεξούσιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα στον επαγγελματικό τομέα. Για αυτό να παραμείνεις επί των επάλξεων για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Να είσαι συχνά κοντά στο νερό για να παίρνεις ενέργεια και να προσπαθείς να τη διοχετεύσεις σαν έντονο συναίσθημα στους δικούς σου ανθρώπους.

Λέων
Θα κλειστείς για ένα διάστημα στον εαυτό σου και παρόλο που θα έχεις εύνοια η προσωπική σου ανεξαρτησία θα περιοριστεί από διάφορες ψυχολογικές ή υπαρξιακές συνθήκες. Μπορεί να κάνεις τον απολογισμό κάποιων κινήσεών σου και να δεις που έχουν γίνει τα λάθη από την πλευρά σου. Το κακό είναι ότι μπορεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει σε άτομα που είναι μέσα στην δουλειά σου και να έχετε κόντρες ή να νιώθεις ότι θα σε αδικήσουν. Προχώρα και μην μένεις στις αρνητικές εντυπώσεις. Η συναισθηματική πίεση που θα έχεις θα υποχωρήσει και την θέση της θα πάρει η πιθανή ευαισθησία για ένα πρόσωπο που ίσως δεν έχεις την δυνατότητα να το βλέπεις συνέχεια είτε λόγω απόστασης είτε λόγω ειδικών συνθηκών. Η φιλανθρωπία και η συμπόνια θα είναι στην πρώτη γραμμή. Επίσης πιθανόν να κλειστείς για λίγο μέσα ή να προσέχεις την υγεία σου γιατί θέλεις να κάνεις ένα παιδί.

Παρθένος
Είναι μια πολύ δημιουργική και καλή περίοδος για σένα αφού θα συμβαδίζει η λογική και το συναίσθημά σου και μέσα από εκεί θα καταφέρεις να κάνεις την σύνθεση πολλών πραγμάτων. Η βοήθεια από τους φίλους θα είναι πολύτιμη και θα τους νιώσεις σαν δικά σου άτομα, αρκεί να μην είστε όλη την ημέρα μαζί και παραγνωριστείτε. Μια νέα ατομική προσπάθεια για δουλειά θα βγει στην επιφάνεια και θα ζητήσεις άμεσα την υποστήριξη των ανθρώπων σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι η σχέση που θα δημιουργήσεις θα είναι με ένα πρόσωπο που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά και συμπεριφορές σε οτιδήποτε κάνετε. Πιθανόν να βρεις τον/την ιδανική σύντροφό για σένα γιατί αυτό είναι το πρώτο σου μέλημα. Πάντως οι ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα θα είναι αρκετές.

Ζυγός
Θα επιφορτιστείς με θέματα που θα σε κουράσουν και θα πρέπει να είσαι συνέχεια στην πρώτη γραμμή για να αποδεικνύεις ότι αξίζεις να είσαι σε αυτή την δουλειά που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή. Δεν θα πρέπει να τα παίρνεις όλα σοβαρά γιατί θα γίνουν αρκετές παρεξηγήσεις. Πάντως θα σου βγει το σύνδρομο να φροντίζεις όλα τα άτομα που είναι γύρω σου σαν να είναι η οικογένεια σου και ίσως παίξεις και τον ρόλο της «μάνας του λόχου». Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην απομακρυνθείς με άτομα της οικογένειας σου επειδή πιστεύεις ότι δεν σε αγαπάνε ή δεν σε σκέφτονται. Φρόντισε να κατανοήσεις τις ανάγκες του κάθε ατόμου για να γλυτώσεις πολλές παρεξηγήσεις. Πάντως θέματα οικογενειακά, κοινωνικά και επαγγελματικά θα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και εσύ θα πρέπει να τα επιμεληθείς άμεσα.

Σκορπιός
Θα βρεθείς μέσα στο στοιχείο σου και αυτό θα σε κάνει να εκφράσεις με ευκολία τις εσωτερικές σου δυνάμεις και να χαράξεις νεά πορεία η οποία αυτή την στιγμή είναι αναγκαία και σου χρειάζεται. Μην αφήνεις τα θέματα που θέλεις να επιλύσεις αδιαπραγμάτευτα γιατί θα χάσεις ευκαιρίες. Μια ανώτερη ηθική απέναντι στην οικογένεια και στα άτομα που είσαι μαζί θα σε συμπαρασύρει και μπορεί να βρεθείς να πολεμάς και να αγωνίζεσαι για το οικογενειακό δίκαιο ή για θέματα της πατρίδας σου. Η βαθειά συναισθηματική σου φύση θα εκφραστεί με άνεση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες και τις εντάσεις που έχεις μέσα σου. Μια ευκαιρία για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό θα είναι αρκετή για να αναγνωρίσεις κάτι που το έχεις για καιρό μέσα σου. Αν η δουλειά σου είναι σχετική με τα ναυτιλιακά θα δεις να γίνονται θετικές αλλαγές.

Τοξότης
Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερη θέση η οποία δεν σε διευκολύνει να λύσεις τα θέματά σου με τους άλλους αλλά και τις εξαρτήσεις που πιθανόν να νιώθεις ότι υπάρχουν. Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει αυτή την περίοδο είναι η βαθιά σου αναζήτηση σε μεταφυσικά θέματα που θα ξεκινούν όμως από την αίσθηση της απώλειας και ενός πιθανού συναισθηματικού τραύματος από το παρελθόν. Εδώ χρειάζεσαι γενναιότητα αλλά και θάρρος να εκτιμήσεις σωστά τις συνθήκες για να μην γίνουν λάθη. Επειδή θα είναι μια μοιραία περίοδος για σένα γιατί δεν θα μπορείς να ελέγξεις εύκολα αυτά που θα σου έρθουν, ανάλογα με τα πεπραγμένα σου θα λάβεις και την αντίστοιχη ανταμοιβή. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι συνειδητός/η με τις οικονομικές σου συναλλαγές μέσω τρίτων και επίσης να ελέγξεις όσο μπορείς τα οικογενειακά σου έξοδα γιατί θα υπάρχουν υπερβολές.

Αιγόκερως
Θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος για σένα η οποία θα είναι και θετική αλλά και δύσκολη γιατί θα πρέπει να διαπραγματευτείς άμεσα τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και θα σου βγει μια μεγάλη αντιπαλότητα ή, σε πιο χαμηλή ένταση, μια μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία που μπορεί να είναι και παράπονο ότι έχεις αδικηθεί. Από την άλλη θα δεχτείς να είσαι πολύ κοντά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά ίσως εκεί να γίνουν υπερβολές. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς επίσης και η απόφαση για να συζήσεις ή να κάνεις οικογένεια που εξαιτίας της έντασης, θα νιώσεις μια μορφή καταπίεσης. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις απέναντι σε άλλα άτομα γιατί θα πιστεύεις ότι δεν σου φέρονται καλά ή ότι ενδιαφέρονται για σένα. Το μυστικό είναι να μην χαλάς την ενέργεια σου όλη την ημέρα για τους άλλους.

Υδροχόος
Θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας» και θα βρεις συνθήκες που δεν θα μπορείς εύκολα να τις καταλάβεις. Κυρίως από μέλη της οικογένειας σου θα νιώσεις ότι σε αδικούν γιατί εσύ έχεις κάνει τα πάντα και δεν παίρνεις αυτό που κατά την γνώμη σου σου αναλογεί. Το ίδιο μπορεί να νιώσεις και από ένα Καρκίνο γιατί οι χειρισμοί που θα γίνουν θα είναι ελαφρώς άκυροι και χρειάζεται ψυχραιμία και λογική για να μην πληγώνεσαι εύκολα. Το ζητούμενο είναι να μην χάσεις την δράση σου γιατί μπορεί να πηγαίνεις από εδώ και από εκεί χωρίς να έχεις εκείνο το αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο και μπορεί να μην είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η με συνεργάτες μέσα στον χώρο της δουλειάς σου. Υπομονή. Κάτι μαθαίνεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ιχθύες
Θα ξανοιχτείς και θα κάνεις πολλά πράγματα. Το κυριώτερο είναι ότι θα ερωτοτροπήσεις με στόχο όμως την οικογένεια, αν δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα γιατί θεωρείς ότι όλα σε πηγαίνουν προς τα εκεί. Αν ο στόχος σου δεν είναι αυτός, θα δικαιωθείς σε κάποιες ερωτικές επιλογές σου, αφού θα τις έχεις περάσει από πολλές δοκιμασίες και θα δεις ότι αντέχουν. Το καλό με εσένα είναι ότι θα εκφράσεις όλη σου την προσωπικότητα με ένα θετικό τρόπο γιατί θα βρει διέξοδο το συναίσθημά σου και αυτό είναι που θα σε κάνει να φερθείς πολύ θετικά. Αν περίμενεις να ξεκινήσεις μια δουλειά, θα το κάνεις άμεσα και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις και τα ρίσκα σου. Εσύ κουράζεσαι έτσι και αλλιώς να περιμένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα σου έρθει κουτί με αυτή την εύνοια, αρκεί να μην χαθείς σε πολλά πέρα δώθε και άκυρες συζητήσεις και να κάνεις πράξεις αυτά που έχεις συμφωνήσει..

Διάβασε επίσης:

Αν μου πειράξεις τον Άρη μου ... στον Καρκίνο, θα το πω στη μαμά μου!

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved