Αυτός είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του The Voice 2! Ποιο το μέλλον του;

Κατάφερε και έκλεψε τις καρδιές του κοινού – Θα διαγράψει πορεία στο χώρο του τραγουδιού;

Αυτός είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του The Voice 2! Ποιο το μέλλον του;

Χθες, Κυριακή 21 Ιουνίου, έλαβε χώρα ο μεγάλος τελικός του «The Voice 2» για την ανάδειξη της «φωνής της Ελλάδος». Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους της ομάδας της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου, Κώστα Αγέρη και Άννας Βιλανίδη, την πρωτιά κατέκτησε ο Κώστας Αγέρης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Ο φετινός νικητής του «The Voice», εκτός από ένα αυτοκίνητο που παρέλαβε, υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας με δισκογραφική εταιρεία προκειμένου να ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές την πορεία του στο χώρο της μουσικής.

Ο Κώστας Αγέρης γεννημένος στο ζώδιο του νεωτερισμού. τον Υδροχόο έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Με μια πολυαστρία τεσσάρων πλανητών, όμως, στον παραδοσιακό Αιγόκερω, η μεγάλη του αγάπη είναι η ποντιακή μουσική στην οποία έχει μυηθεί από τον πατέρα του από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ενώ τη λύρα του, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, την έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο δεξί του χέρι!

Το παραδοσιακό τραγούδι είναι αυτό με το οποίο ο νικητής του «The Voice 2» επί τω πλείστον θα ασχοληθεί. Κι αυτό, γιατί ο πλανήτης της έμπνευσης, της μουσικής και γενικότερα της καλλιτεχνίας, ο Ποσειδώνας, από διέλευση, τα επόμενα χρόνια θα κρατά ενεργοποιημένη την γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον πατροπαράδοτο Αιγόκερω, ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει την μουσική πορεία των προγόνων του με τραγούδια που θα κυριαρχεί ο παραδοσιακός ήχος. Η παραπάνω όψη ευνοεί ο κόσμος να τα αγαπήσει ενώ δείχνει προοπτικές για να μείνουν διαχρονικά.

Το πεπρωμένο του αναμφίβολα αργά – αργά αλλάζει προς το καλύτερο όπως δείχνει το εξάγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον γενέθλιο Πλούτωνα του ενώ με το τρίγωνο που θα δεχτεί τα επόμενα χρόνια από τον Ποσειδώνα ο τροχός της μοίρας θα κάνει ένα «μαγικό» γύρισμα για να ικανοποιήσει τα μουσικά του όνειρα.
Δεν αποκλείεται όμως οι μουσικές του φετινού νικητή του «The Voice» να «ντύσουν» τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες! Σε αυτό βοηθά η έντονη παρουσία του Κρόνου (δέρμα, «επένδυση») στον αστρολογικό του χάρτη του, εξαιτίας της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την σύνοδο Ηλίου – Ερμή στον Υδροχόο (τεχνολογία, τηλεόραση, σινεμά) που υποδεικνύει μουσική επένδυση για video και δημιουργία soundtracks για ταινίες, σειρές ή εκπομπές.
Ο progressive Υδροχόος δεμένος στο άρμα της παράδοσης θα ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού!

Καλή του συνέχεια!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved