Πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις την μοίρα σου;

Αν ναi, τότε ανήκεις σε αυτούς που μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους και γενικά την τύχη τους.

Πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις την μοίρα σου;

Ο Ηράκλειτος έλεγε ότι «Η μοίρα σου είναι ο χαρακτήρας σου». Οπότε απο αυτό το ρητό και μόνο φαίνεται πλέον τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις την ζωή σου και κατ' επέκταση τη μοίρα σου. Άρα, το περίφημο δελφικό παράγγελμα "Γνώθι σαυτόν" αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι πρέπει να ασχοληθείς με την βελτίωση του εαυτού σου για να αλλάξεις τελικά την μοίρα σου ή να αποδεχτείς ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου που χωρίς να το καταλάβεις σε παιδεύει και σου δημιουργεί δύσκολες στιγμές. Γιατί αν το κάνεις αυτό σίγουρα θα γίνεις περισσότερο σοφός.

Η λέξη πεπρωμένο προέρχεται απο την λέξη πεγραγμένα. Που σημαίνει πως ότι έχεις πράξει ή ότι πράττεις δημιουργεί την επόμενη μελλοντική σου στιγμή. Αλλά και οι σκέψεις σου δημιουργούν την επόμενη στιγμή σου. Οπότε είναι σημαντικό για την αλλαγή της μοίρας σου να αλλάξεις και τις σκέψεις σου. Βέβαια τη μοίρα την αλλάζεις όσο είναι δυνατόν και όσο καταλαβαίνεις εσύ, στο επίπεδο που συνειδητοποιείς τα λάθη σου.

Διάβασε επίσης: Ποιοι είναι οι Φύλακες Άγγελοι μας και πώς εμφανίζονται;

Τώρα, το να αλλάξεις την μοίρα μαζί και τον χαρακτήρα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί εκτός από εσένα μέσα σου μιλάνε και οι φωνές των προγόνων οι οποίοι χωρίς να το καταλαβαίνεις σε κατευθύνουν γιατί εκδηλώνονται μέσα με την κληρονομικότητα δηλαδή το DNA σου. Για αυτό υπάρχει και το ρητό «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα». Δηλαδή τίποτα δεν μπορείς να κάνεις λάθος και μετά να μην το πληρώσεις ή επίσης να κάνεις κάτι καλό και να μην σου επιστραφεί. Εδώ στη γη είναι ο τόπος των πληρωμών αλλά και των ανταμοιβών.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Δεν μπορείς δηλαδή να αποφύγεις τα λάθη που έχουν γίνει απο την πλευρά των γονιών των παππούδων και προπάππων, τα οποία εκδηλώνονται μέσα από τον χαρακτήρα σου. Αλλά επίσης θα πάρεις την ανταμοιβή αν την δικαιούσαι γιατί μπορεί να εκδηλώσεις ταλέντα που θα σου είναι πολύ χρήσιμα στη ζωή και τη μελλοντική σου καριέρα. Ο κόπος είναι διπλός. Δηλαδή πρώτα να ψάξεις πολύ βαθιά τον εαυτό σου για να ανακαλύψεις τα στοιχεία που σε εμποδίζουν να ζήσεις τα όνειρά σου. Επίσης να ανακαλύψεις τι δεν είναι δικό σου, και αν ζεις βάσει δικών σου επιθυμιών η βάσει των επιθυμιών των άλλων. Και το δεύτερο είναι να ανακαλύψεις τα καλά στοιχεία και να προσπαθήσεις να τα συγκρατήσεις με στόχο να μη χαλάσεις την αλυσίδα των καλών πεπραγμένων.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι τόσο εύκολα και προπάντων τόσο ανάλαφρα και επιφανειακά. Για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να ανακαλύψεις την πηγή των καλών και των κακών δεινών η οποία δεν είναι καθόλου μακριά απο εσένα. Αντίθετα, είναι μέσα σου και έτσι, όσο περισσότερο τα αναγνωρίζεις, τόσο με κάποιο τρόπο θα αλλάξεις τη μοίρα σου. Στο επιθυμητό επίπεδο που μπορείς και που αντέχεις. Πάντως θα πρέπει να θυμάσαι ότι η κατάσταση σου μπορεί να αλλάξει αν εσύ κάνεις κάτι για να αλλάξει.

Διάβασε επίσης:

Μοίρα ή Ελεύθερη βούληση;

Νιώθεις αποτυχημένος, αναποτελεσματικός ή είσαι φιλάσθενος; Μάθε γιατί συμβαίνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved