Τζένη Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο άνδρας που την έκανε να χαμογελάσει ξανά!

Μέχρι και μουστάκι έβαλε για να τη δει να χαμογελά

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτός είναι ο άνδρας που την έκανε να χαμογελάσει ξανά!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια γοητευτική Σκορπίνα και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της showbiz. Με τη σύνοδο Αφροδίτη – Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της διαθέτει ένα όμορφο, γλυκό και άκρως σαγηνευτικό χαμόγελο που, όχι μόνο φωτίζει το πρόσωπό της, αλλά «γράφει» και καταπληκτικά στο φακό.

Χθες το βράδυ, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr ο άντρας που τη συνόδευε σε νυχτερινή έξοδο για να την κάνει να του σκάσει ένα χαμόγελο έβαλε για χάρη της μουστάκι.
Πως; Πήρε μια τούφα από τη μαλλιά της και βάζοντας τη στο επάνω χείλος του δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο μουστάκι που έκανε την Τζένη Μπαλατσινού να του χαρίσει ένα γλυκό χαμόγελο.
Παράλληλα, αυτό το ενσταντανέ αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του «μυστακοφόρου» στο instagram γράφοντας με χιούμορ «Ωραία απόχρωση μουστάκι». Ο «μυστακοφόρος» δεν ήταν άλλος από τον φίλο και πρώην συνεργάτη της, Άρη Καβατζίκη.

Με την διελαύνουσα Αφροδίτη (ευχάριστος χρόνος) σε όψη με τον Ερμή της (έξοδος) η Τζένη Μπαλάτσινου πέρασε ένα υπέροχο βράδυ, γεγονός που αποτυπώνει και το χαμόγελό της στην φωτογραφίας τους.

Δες τη φωτογραφία στο gossip-tv.gr.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved