Η γενναιόδωρη Αφροδίτη στο Λέοντα και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι και τις 8/10

Η γενναιόδωρη Αφροδίτη στο Λέοντα και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στο Λιοντάρι και αφήνει πίσω της πολλά κακώς κείμενα. Από την Παρασκευή το απόγευμα όλα θα γίνουν πιο λαμπερά και μέχρι και τις 8.10.2015 (εκτός από ένα διάλλειμα που θα γίνει στις 19.7 μέχρι και το τέλος Ιουλίου, αφού θα μπει για λίγο στην Παρθένο) θα δημιουργηθεί μια πολύ θετική ενέργεια σε θέματα κοινωνικά, ερωτικά αλλά και οικονομικά. Γενικά θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα ένας έντονος ερωτισμός αλλά και η ανάγκη του να γίνει κάτι μεγάλο και πολύ δημιουργικό.

Κριός

Θα έχεις μια θετική αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα και θα γίνεις για λίγο παιδί. Την εφηβεία που δεν έζησες, πιθανόν να την ζήσεις τώρα και μάλιστα να είναι τόσο λαμπερή και δημιουργική που θα δικαιωθείς. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να γίνει εύκολη και να μην χρειάζεται ειδικές οδηγίες για να κυλήσει εύκολα. Το θέμα είναι ότι θα αρχίσεις να ρισκάρεις αλλά τουλάχιστον εκ του ασφαλούς γιατί δεν θα έχεις και από πολλά να παρεκκλίνεις. Η προσωπική σου ζωή θα αλλάξει πάντως και θα πάει γενικά προς το καλύτερο. Στο χέρι σου είναι να μην γκρινιάζεις πλέον για την μοναξιά σου.

Ταύρος

Θα γίνουν αλλαγές μέσα στο σπίτι σου και κυρίως στις οικογενειακές και προσωπικές σου σχέσεις γιατί θα έχεις διάθεση να σπάσεις τα όριά σου και να επεκταθείς. Οι σχέσεις σου θα γίνουν περισσότερο θερμές με όλα τα άτομα κι αν ερωτευτείς, θα δεις ένα άτομο με πολύ λαμπερά χρώματα. Ίσως βέβαια να υπερβάλλεις αλλά θα σου κάνει καλό από μια πλευρά γιατί θα του δώσεις το δικαίωμα να μπει μέσα στην καρδιά σου. Στις αρχές σου και γενικά στα θέλω σου θα γίνεις πολύ απόλυτος/η και για να ησυχάσεις θα αναζητήσεις κάτι πολύ μεγάλο και μοναδικό. Θα το βρεις όμως γιατί θα προσπαθήσεις αληθινά.

Δίδυμοι

Θα έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα και ειλικρίνεια σε ό, τι κάνεις και με όποιο άτομο επικοινωνείς και αυτό θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με καλό υλικό και θετική ενέργεια. Το θέατρο, η καλλιτεχνία και άλλα θέματα που μπορεί να είναι για σένα άκρως δημιουργικά θα σε μαγνητίσουν γιατί θα έχεις ανάγκη να φανείς και να πάρεις τα εύσημα. Όσο και να εξασφαλίζεις πάντως την καλή εικόνα, αν εσύ δεν έχεις διάθεση να κατασταλάξεις μέσα σε μια σχέση, δεν θα γίνει. Οπότε χρειάζεσαι μια μεγαλύτερη συνειδητότητα η οποία θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο ώριμος άνθρωπος. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι σταθμός για σένα γιατί εκεί θα κάνεις μια πολύ δυνατή γνωριμία. Να είσαι σίγουρος/η ότι θα καλυτερεύσεις το επίπεδο των γνώσεων και της επικοινωνίας σου.

Καρκίνος

Θα γίνεις όσο μπορείς πιο λαμπερός/η και θα ακολουθήσεις τον δρόμο των έντονων και ακριβών επιθυμιών που αν δεν τις ελέγξεις, μπορεί και να σε κάψουν. Θα περνάς καλά αλλά θα κάνεις υπερβολές και κυρίως στα οικονομικά και στις ανάγκες που θα δημιουργηθούν από όλα τα τρέχοντα θέματα που θα προκύψουν. Θεραπείες σώματος, και γενικά οτιδήποτε θα σου δώσει μια ιδιαίτερη λάμψη θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα. Πάντως θα κάνεις ό, τι μπορείς για να ευχαριστήσεις το σώμα σου και τις επιθυμίες του. Ίσως να γίνεις αρκετά ζηλιάρης/α γιατί θα έχεις ανάγκη όλα να επικεντρώνονται σε εσένα και μάλιστα να έχεις την πλήρη αποδοχή.

Λέων

Θα εστιάσεις υπερβολικά στον εαυτό σου και θα αποκτήσεις δύναμη η οποία δεν θα εκλείψει, ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες. Το θέμα είναι να διαχειριστείς καλά όλη αυτή την ενέργεια της Αφροδίτης που από εδώ και πέρα θα σε συνεπαίρνει και δεν θα σε αφήνει μέχρι να επιτελέσεις τον σκοπό της. Η δράση σου θα είναι συγκεκριμένη και σταθερή μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα που θέλεις. Το όνομά σου θα ακουστεί περισσότερο και γενικά θα έχεις καλές κριτικές από τους άλλους. Θα κάνεις την παρουσία σου αισθητή και θα δυναμώσεις περισσότερο. Η εμφάνισή σου θα μετρήσει πιο πολύ από άλλες φορές. Αυτό που χρειάζεται να επιδιώξεις είναι να μην κάνεις υπερβολές μέσα από την κρίση σου αλλά και στο να θέλεις να μαζέψεις όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου γιατί κινδυνεύεις να πιαστείς στην παγίδα του ναρκισσισμού.

Παρθένος

Ζητάς μέσα από την καρδιά σου να βρεις ένα πρόσωπο που να σε καταλαβαίνει και να πιάνει τις ευαισθησίες σου. Ίσως απομακρυνθείς από τον στόχο σου και ξεκινήσεις μια σχέση πολύ ρομαντική που όμως δεν θα είσαι σίγουρος/η αν τελικά μπορείτε να ζήσετε μαζί ή όχι. Για αυτό θα μείνεις με το όνειρο, χωρίς να κάνεις κάτι. Η σκέψη σου είναι σημαντικό να παραμένει πολύ σταθερή σε ό, τι θέλεις και να την επεκτείνεις κιόλας σε δημιουργικές απασχολήσεις για να έχεις ένα σωστό ενεργειακό πεδίο από όπου εκεί θα αντλείς δύναμη. Από την άλλη, θα γίνεις αρκετά φιλάνθρωπος/η και θα δίνεις πάντα ένα χέρι βοηθείας σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου.

Ζυγός

Θα είσαι από τους πρωταγωνιστές της περιόδου, αφού η Αφροδίτη που είναι και ο πλανήτης σου θα έχει την πιο λαμπρή της έκφραση. Οπότε, θα γευτείς και εσύ τα δώρα της και μάλιστα θα γίνεις το επίκεντρο σε πολλές ομάδες, παρέες και γενικά θα έχεις ένα πολύ έντονο μαγνητισμό που θα προσελκύσει πολύ κόσμο κοντά σου. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι υπερήφανος/η για ένα επίτευγμά σου. Το χαρμόσυνο νέο για ένα παιδί μπορεί να έρθει γρήγορα και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Αν είσαι μόνος/η θα γνωρίσεις ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο που θα ζεστάνει την καρδιά σου. Η δυνάμωση του ονόματός σου θα είναι ένα στοιχείο που θα σε βοηθήσει στην δουλειά σου.

Σκορπιός

Εστιάζεις σε θέματα που ίσως άλλες φορές φαίνονταν πολύ δύσκολα και τώρα θα πάρεις τέτοια φόρα που πάνω από όλα θα σου κάνει καλό στην καριέρα και στην κοινωνική σου εμφάνιση. Όσο πάντως θα εισπράττεις από τους γύρω σου τα εύσημα, τόσο θα μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή σου και θα φορτσάρεις σε όλα σου τα ζητήματα. Το Λιοντάρι θα είναι ανοικτό μαζί σου και μεταξύ σας θα γίνει κάτι πολύ έντονο, αν φυσικά το υπαγορεύουν και οι υπόλοιποι πλανήτες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια θετική βελτιώση αλλά μπορεί να κινδυνέψουν από τις δικές σου υπερβολές για αυτό προσοχή στην διαχείριση γιατί θα γίνουν πολλά λάθη πάνω στη γενναιοδωρία και τη μεγαλοπρέπεια που θα σε πιάσει.

Τοξότης

Θα αρχίσουν όμορφα πράγματα στην ζωή σου και θα έχεις την σιγουριά ότι δεν θα χαλάσει κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει γιατί θα υπάρχει μια δύναμη μέσα σου η οποία θα σε συμπαρασύρει να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για σένα. Το εξωτερικό θα είναι μεγάλη πρόκληση και αν ανοίξεις την πόρτα, θα είναι δύσκολο μετά να την κλείσεις. Πάντως κάτι θα κινηθεί και θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα γιατί θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα σε πολλά θέματα. Η ζεστασιά που θα εκπέμπεις θα σε βοηθήσει να κάνεις εύκολες σχέσεις και κυρίως με άτομα που για σένα είναι μοναδικά. Πέρα από μια μικρή υπερβολή που σαν Τοξότης πάντα έχεις, γενικά θα τα πας καλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Μέσα στην δουλειά σου αλλάζουν τα δεδομένα και με την δική σου ατομική, ίσως και υπερβολική προσπάθεια, θα πάρουν όλα τον δρόμο που πρέπει. Αν δεν έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μέσα στον χώρο της δουλειάς σου, θα γίνει τώρα γιατί το πρόσωπο είναι έτοιμο και περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να κινηθεί. Ο αγώνας για να αποδείξεις ότι αξίζεις θα είναι δύσκολος, επίπονος και ίσως θα πρέπει να κάνεις στην άκρη πολλές από τις παλιές σου θεωρίες οι οποίες δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαράξεις ένα νέο δρόμο. Η καρδιά σου θα είναι πολύ γεμάτη και από εκεί θα αντλείς μεγάλη ενέργεια και εμπιστοσύνη στο δύσκολο έργο που κάνεις. Το σημαντικό είναι να συγχωρείς και να αγαπάς και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Υδροχόος

Ξεκινά μια περίοδος που θα είναι όλα πολύ θετικά γιατί θα αναγνωριστεί η αξία σου και με τον τρόπο σου και χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις θα γίνεις το επίκεντρο, οπότε θα απολαύσεις την εύνοια του περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ήξεις αφήξεις στο θέμα του γάμου και της συμβίωσης, τώρα θα κατασταλάξεις και θα προχωρήσεις την ζώη σου χωρίς όμως να ζορίζεσαι. Όλα θα μπουν σε μια τάξη που, χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις τις καλύτερες συνεργασίες και επαφές με τους γύρω σου. Βέβαια όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα έχεις και εσύ πάρει τις αποφάσεις σου και θα έχεις την διάθεση να βελτιώνεις την συμπεριφορά σου κάθε ημέρα περισσότερο.

Ιχθύες

Αλλάζουν όλα τα οικονομικά σου που αφορούν όμως στους συνεργάτες σου ή ακόμα και τον/την σύντροφό σου. Η διαδικασία του να ξεκαθαρίσεις πράγματα που για σένα δεν ήταν μέχρι τώρα πολύ φανερά, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες ανασφάλειες στις προσωπικές σου σχέσεις. Ένα Λιοντάρι θα είναι κυρίαρχο στην ζωή σου και θα δοκιμάσει τις αντοχές σου και πως θα μπορέσεις να γίνεις σταθερός/η σε αξίες, αρχές που μπορεί να αφορούν και στην ιδέα του ρομαντισμού ή ακόμα και της πλατωνικής σχέσης. Να ξέρεις ότι θα είναι η εποχή που θα δοκιμαστείς, αν αντέχεις στον χρόνο και αν μπορείς να παραμείνεις και μέσα σε μια κατάσταση που δεν θα είναι ιδανική αλλά θα είναι εξυψωτική για την ψυχή σου και την ζωή σου. Ρισκάρισε και δεν θα χάσεις.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved