Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 5/6 έως και 7/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Κάνεις διάφορες δουλειές που θεωρείς αγγαρείες και καταφέρνεις να τελειώνεις υποθέσεις που αφορούν σε οικογένεια και εργασία. Από το Σάββατο και μετά θα ξεπεράσεις όλες σου τις ενοχές και τις τύψεις απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού βέβαια έχεις κάνει ένα γενναίο ξέσπασμα, οπότε θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Θα βρεθείς με άτομα τα οποία εσύ έχεις επιλέξεις και χωρίς να σου επιβάλλουν κάποιοι άλλοι πως θα κινηθείς και τι θα κάνεις. Το ζητούμενο αυτών των ημερών είναι να περάσεις καλά και κυρίως να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια της επικοινωνίας γιατί θα μάθεις και θα δώσεις πολλά σε επίπεδο σχέσεων, οπότε εκμεταλλεύσου το, με την καλή έννοια.

Ταύρος

Χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με φίλους σου και, αντί να απομονώνεσαι, να είσαι περισσότερο κοντά τους γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να διαβάζεις ή να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Ίσως βρεθείς με κόσμο που κατά κάποιο τρόπο δε σου ταιριάζει και τόσο πολύ γιατί ξεφεύγει από τις δικές σου αρχές και συνήθειες. Όσο πάντως και να προσπαθείς με τον Υδροχόο τόσο θα βλέπεις ότι τον μαθαίνεις καλύτερα και θα τον εκτιμήσεις περισσότερο. Οι φίλοι μπορεί να είναι λίγοι αλλά εκλεκτοί. Αναζήτησέ τους για να περάσεις καλά και για να έχεις μια ουσιαστική και αληθινή επικοινωνία.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι στο απώγειο της ενέργειάς σου και χωρίς να το καταλάβεις προσπαθείς να βγεις έξω από κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούσαν άγχος και αδυναμία. Επειδή πάντα σου αρέσει το διάβασμα και γενικά οι γνώσεις, σήμερα θα ασχοληθείς με τον τομέα των σπουδών σου ή με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης. Πάντως αν πιέσεις τα πράγματα θα πας κάπου που θα ευχαριστηθείς πάρα πολύ γιατί θα σου ταιριάζει το περιβάλλον. Το καλό είναι ότι δεν θα αφήσεις να σε χαλάσουν σκέψεις αρνητικές και θα μοιράσεις απλόχερα τις γνώσεις σου αλλά και οτιδήποτε ξέρεις για να περάσεις καλύτερα με τους φίλους σου αλλά και τα άτομα που επικοινωνείς. Ένα ταξιδάκι θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα αλλάξεις περιβάλλον.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Βρίσκεσαι με κόσμο που ίσως να μην γνωρίζεις αλλά θα προσαρμοστείς εύκολα γιατί με κάποιο τρόπο έχεις διάθεση να ανοίξεις αλλά και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές γιατί εσύ εκεί κολλάς τις περισσότερες φορές, το τι εισπράττεις από τους άλλους και πως το φιλτράρεις μέσα σου. Αν δε σε πειράζει και νιώθεις ασφαλής, συνεχίζεις την παρέα αλλιώς απομονώνεσαι ή βγάζεις και επιθετικότητα. Σήμερα και αύριο θα γνωρίσεις διαφορετικά άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ταμπού που ίσως να σε μπλοκάρουν. Ο καρμικός Υδροχόος πάντα θα σε τσιτώνει και αναγκαστικά θα κάνεις τις αλλαγές σου.

Λέων

Αλλάζεις άρδην και το νιώθεις πολύ έντονα μέσα σου γιατι ξεκινάει μια μεγάλη διαδρομή της Αφροδίτης που μπαίνει στο ζώδιο σου. Η σχέση με τα άλλα άτομα, ακόμα και από σήμερα, θα βελτιωθεί και θα γίνει περισσότερο θετική. Θα ασχοληθείς με υποθέσεις τρίτων γιατί θα μπεις βαθιά στο σκεπτικό τους και θα προσπαθήσεις να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια μαζί τους. Ο Υδροχόος θα είναι πολύ σημαντικός για σένα γιατί θα σου μάθει με τον τρόπο να βλέπεις, ακόμα και μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση, την φιλία που δεν πρέπει να χάνεται εύκολα. Οι δικαιοδοσίες σου πάντως θα είναι αρκετά μεγάλες απέναντι σε άλλα πρόσωπα και θα έχεις τις ευθύνες μιας ομάδας.

Παρθένος

Δεν αφήνεις καταστάσεις να σε ξεπεράσουν γιατί κρατάς κάποιες αποστάσεις για να μην μπερδευτείς. Νιώθεις ότι είσαι κάπως μετέωρος/η σε πολλά θέματα και αυτό σε εξαντλεί αρκετά. Κάτσε αυτές τις ημέρες να ηρεμήσεις και να σκεφτείς περισσότερο. Η οικογένειά σου μπορεί να μην σε στηρίζει εκεί που θέλεις και νιώθεις διάτρητος/η από παντού. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σου, χωρίς να μπαίνεις μέσα σε καταστάσεις που σε ενοχλούν και να κάνεις αναθεωρήσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Το καλό παρεάκι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα.

Ζυγός

sunastria

Αντιστρέφεις όλες τις αρνητικές καταστάσεις σε θετικές γιατί το θέλεις και έχεις τη δύναμη να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Όση άρνηση και να έχεις μέσα σου θα την πετάξεις γιατί θα δεις από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα. Για αυτό θα κάνεις πολλά με τα οποία θα ξεπεράσεις όλες σου τις στεναχώριες. Αυτό που θα σε βοηθήσει θα είναι η διάθεση να γίνεις και πάλι παιδί και να λειτουργείς σαν έφηβος που κάνει σκανταλιές, όμως θα είναι εντός ορίων. Το ότι θα προσπαθήσεις να βρεις ένα άτομο από το παρελθόν αλλά μέσω φίλων του θα σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία για επανασύνδεση.

Σκορπιός

Ανεβάζεις τον πήχη, με κινήσεις απόλυτες αλλά χωρίς να νιώθεις άσχημα από αυτό γιατί πιστεύεις σε ό, τι κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα αναζητήσεις περισσότερο την χλιδή και την καλοπέραση. Καλά θα κάνεις γιατί έχεις κουραστεί, αρκεί να μην υπερβάλλεις γιατί θα χαλάσεις περισσότερα χρήματα στο να παρουσιάσεις κάτι που θέλεις. Η δημιουργικότητα θα είναι στο φόρτε της. Ίσως να χρειαστεί να καταλάβεις ότι όσο διαθέτεις ανοικτό μυαλό, τόσο πιο εύκολα θα συνδέεσαι με τους ανθρώπους αλλά και με άτομα που δεν έχετε κοινούς στόχους. Τον Υδροχόο τώρα μπορεί να τον καταλάβεις πιο εύκολα γιατί θα έρθετε κοντά. Το σπίτι σου θα είναι ανοικτό σε φίλους και παρέες.

Τοξότης

Στην κυριολεξία αναλαμβάνεις χρέη φίλου και αυτό σου κάνει καλό γιατί πάντα θέλεις να προσφέρεις και να βοηθάς. Οπότε τώρα θα μπεις στο πετσί του ρόλου και θα είσαι καλά μέσα σου. Όλες οι πρωτοποριακές θεωρίες θα είναι για σένα βάλσαμο και θα σου ενισχύσουν το κομμάτι της προσωπικής ελευθερίας που κουβαλάς. Η σχέση με τον Δίδυμο πάντα είναι στην πρώτη γραμμή γιατί έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Επειδή αναζητάς συνέχεια την γνώση και την εξέλιξη μπορεί να βρεθείς σε κάποιο σεμινάριο ψυχολογίας ή αυτογνωσίας και να βγάζεις όλα τα εσώψυχά σου. Αυτό που αυτή την στιγμή σε απασχολεί είναι να είσαι ο εαυτός σου και τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο θα το κάνεις κατά κόρον.

Αιγόκερως

Δημιουργούνται νέες συνθήκες που πρέπει να ακολουθήσεις με τον δικό σου όμως τρόπο γιατί αλλιώς θα νιώθεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Αν είσαι σε ταξίδι θα χρειαστεί να βάλεις κάποιους όρους στην παρέα σου για τα οικονομικά γιατί από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά. Την ενίσχυση από τον Υδροχόο μπορεί να μην είναι αυτή την στιγμή τόσο εύκολο να την καταλάβεις αλλά στην πορεία θα δεις ότι δεν μπορείς να είσαι συνέχεια με στην μοναξιά σου. Χρειάζεσαι και ενισχύσεις για να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Μια νέα προοπτική πάντως τώρα ξεκινάει στην ζωή σου και θα αναθεωρήσεις κάποιες παλιές ιδέες σου. Αν έχεις ταλέντο θα σου βγει στην επιφάνεια και ίσως να πιάσεις πινέλα και μολύβια για να το βγάλεις σε χαρτί. Αλλιώς θα ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να βγάζεις ό,τι όμορφο έχεις μέσα σου.

Υδροχόος

Είσαι στα πάνω σου γιατί και ενέργεια θα έχεις και αποφάσεις θα πάρεις για να μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις από πολλά που σε τρέχουν. Όσο πάντως και να ξεφεύγεις από ένα Καρκίνο ή Λιοντάρι θα είναι δύσκολο τελικά να μην πειστείς να ακολουθήσεις κάπως τα χνάρια τους. Η προσωπική σου εμπειρία θα είναι πολύ δυνατή και θα ξεπεράσεις όλες τις αντιξόοτητες που μέχρι τώρα έχεις να παλαίψεις. Πάντως θα βρεθείς σε συνθήκες που σε εκφράζουν και σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλά. Ίσως αναγνωρίσεις τι θέλεις και εκείνο το ανικανοποίητο κομμάτι που έχεις μέσα σου να αρχίσει επιτέλους να παίρνει μορφή. Το ότι μπορεί να είσαι και μόνος σου στη δεδομένη φάση δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου γιατί θα είσαι καλά με εσένα.

Ιχθύες

Κινείσαι με στόχο να είσαι όσο μπορείς πιο απελευθερωμένος/η σε υποχρεώσεις ή σε πράγματα που έχεις να κάνεις. Προτιμάς να είσαι στην απομόνωσή σου και αυτό θα σου δώσει δύναμη. Ό, τι και να γίνεται γύρω σου εσύ θα είσαι κάπως στον κόσμο σου και αυτό θα σε δικαιώσει γιατί θα μαζέψεις ενέργεια που άλλη φορά δεν μπορούσες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρόκληση από ένα Λιοντάρι μπορεί να είναι δυνατή αλλά εσύ θα σκεφτείς ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση, επειδή δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου με κάτι που δεν είναι σίγουρο. Με ένα καλό φίλο θα μοιραστείς τις σκέψεις σου και αυτό και μόνο θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved