Ελένη Μενεγάκη: Το veto της παρουσιάστριας στη μητέρα της για τις κόρες της

Σε ποιο θέμα που αφορά στα παιδιά της είναι πολύ προσεκτική η παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: Το veto της παρουσιάστριας στη μητέρα της για τις κόρες της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα με τον Ήλιο (προσωπικότητα) στον Σκόρπιο (πάθος) σε αντίθεση με τον Κρόνο (καθήκον, «πρέπει», υπευθυνότητα) στον Ταύρο (ζητήματα διατροφής).

Και χθες στην εκπομπή της, με αφορμή τις παιδικές κρέμες που έδινε ως δώρο μίλησε για τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες του κάθε μωρού.
Όπως είπε η λαμπερή παρουσιάστρια στο πρώτο της παιδί, τον Άγγελο, η μητέρα της Ζέτα έδινε μεγάλη ποσότητα φαγητού, για τις κόρες της όμως «της έβαλε χέρι»!
«Και η δικιά μου η μάνα τάιζε τον Άγγελο με κουτάλι της σούπας και στη μεγάλη την πιατούκλα, αλλά για τα κορίτσια της «έβαζα χέρι», έμπαινα μπροστά... Σχεδόν νηστικιά μεγάλωσα, το φαί το γνώρισα σε μεγάλη ηλικία, έπαθα τίποτα; Δες με Γρηγόρη».

Η τηλεοπτική αυτή εξομολόγηση έλαβε χώρα με τη διελαύνουσα Αφροδίτη (διατροφή –απόλαυση) στον Καρκίνο (από μωρό) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (ιδανικό) στον Σκορπιό (βαθιά πεποίθηση) τονίζοντας την άποψή της ότι το πολύ φαγητό δεν κάνει καλό και το παιδί χρειάζεται να πάρει σχετικά «καλή σειρά» από μωρό.

*Η Ελένη Μενεγάκη είναι γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου 1969

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved