Το μυστικό για να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου

Ο Νόμος της Έλξης

Το μυστικό για να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου

Λογαριασμοί! Ένα τόσο δυσάρεστο θέμα που δεν θέλει κανένας να σκέφτεται. Και όμως υπάρχει τρόπος που αν τον προσπαθήσεις θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Στη αρχή μικρότερο αλλά όσο το προσπαθείς πιο μεγάλο.

Να ξέρεις ότι όλα χρειάζονται εξάσκηση, σαν τον μυ που όταν τον εξασκείς με γυμναστική, βλέπεις μέρα με τη μέρα το αποτέλεσμά του.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αν είσαι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, τότε δεν σε νοιάζει, όταν τους βλέπεις να έρχονται. Αλλά αυτό στις ημέρες μας αποτελεί εξαίρεση οπότε θα χρειαστεί να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Αλήθεια πως νιώθεις όταν έρχεται η ώρα να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, κυρίως όταν ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σου; Συνήθως πεσμένος/η και μάλλον αποκαρδιωμένος/η γιατί ξεμένεις από χρήματα. Πάντως αποκλείεται να πετάς στον έβδομα ουρανό και να νιώθεις ευφορία. Αντίθετα, είσαι έτοιμος/η να σκάσεις. Ιδού τι συμβαίνει λοιπόν: Όλη αυτή η κατάσταση έχει τις ρίζες της στην απόγνωση που αισθανόμαστε διαρκώς, γύρω από το ζήτημα των λογαριασμών! Γιατί; Γιατί, αυτό που αισθανόμαστε, αυτό τελικά εκπέμπουμε σε επίπεδο δονήσεων και τελικά αυτό εισπράττουμε. Αυτός είναι ο Νόμος του σύμπαντος. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αυτό που θα σκεφτείς και θα νιώσεις αυτό θα ελκύσεις πάνω σου.

Όλο το μυστικό είναι το πως θα ελέγχεις την ενέργειά σου. Όσο περισσότερο εστιάζεις την προσοχή και τις σκέψεις σου ότι δεν σου φτάνουν με τίποτε τα χρήματα, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες όντως να μην επαρκούν για τους λογαριασμούς σου. Και όσο εστιάζεσαι στο πρόβλημα, τόσο αυξάνεται και η αρνητική ενέργεια, ελκύοντας περισσότερα χρέη και λγότερα έσοδα για να ανταπεξέλθεις.
Το ίδιο πχ γίνεται αυτή την στιγμή στην χώρα μας, αφού έχουμε εγκλωβιστεί σε αυτόν τον Νόμο της έλξης και μαγνητίζουμε αρνητικές καταστάσεις.

Το ότι συναισθηματικά επικεντρώνεσαι σε αυτά που σου λείπουν έχει σαν συνέπεια να τραβάς πάνω σου ακόμα περισσότερα βάσανα τέτοιους είδους.
Πάψε να αισθάνεσαι μίζερα γιατί το μόνο που εισπράττεις θα είναι μίζερες καταστάσεις με διογκωμένους λογαριασμούς.
Το σύμπαν δεν δίνει δεκάρα για αυτά που θέλουμε ή δεν θέλουμε. Λειτουργεί αυστηρά και απαρέγκλιτα επί της αρχής της φυσικής γνωστό σαν Νόμος της Έλξης.

Εκπέμπουμε μαγνητισμό που παράγουν τα συναισθήματά μας και το Σύμπαν μας αποδεικνύει ότι σαν καλός αγωγός τα εισέσπραξε.
Ξεκίνησε από σήμερα, λοιπόν, την εξάσκηση και μην σταματήσεις μέχρι να βρεις την άκρη για να παράγεις συναισθήματα αφθονίας και όχι έλλειψης. Αυτό είναι το μυστικό.
Όλα έτσι και αλλιώς μέσα σου βρίσκονται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved