Ζώδια και Αστέρια: Έξαλλη η Τζόυς Ευείδη «Ας μου κόψει την καλημέρα»

Με ποιον και γιατί μάλωσε άσχημα

Ζώδια και Αστέρια: Έξαλλη η Τζόυς Ευείδη «Ας μου κόψει την καλημέρα»

Πρωτομηνιά με καυγά είχε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός είναι Ζυγός και δίνει έμφαση στο δίκαιο ενώ με τον Άρη στον Σκορπιό μάχεται με πάθος για αυτό που πιστεύει. Χθες, υπό την επιρροή της σημερινού Πανσελήνου στο ζώδιο το Τοξότη (φιλοσοφία ζωής) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα της (απόλυτη πίστη και προσήλωση) «τα πήρε» άσχημα με αφορμή τον αγώνα προστασίας και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων στον οποίο όπως φαίνεται έχει ταχθεί με όλο της το «είναι».

«Σήμερα μάλωσα άσχημα με έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο γιατί αποφάσισε να μην υιοθετήσει αδέσποτο...αλλά να πάρει το υπέροχο ζωάκι που του γυάλισε. ..όποιος από σας....φίλος μου εννοώ λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο και δεν συναισθάνεται την ανάγκη που έχουν τόσες χιλιάδες ανυπεράσπιστα ζώα, ας μου κόψει την "καλημέρα" από τώρα. ...» έγραψε η ίδια στο facebook φανερά εκνευρισμένη.

Αυτές τις ημέρες, εκτός από την Πανσέληνο που έκανε πιο έντονη την οργή της και ο Ερμής (μήνυμα) από το ζώδιο των Διδύμων (απευθυνόμενο σε πολλαπλούς παραλήπτες) σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Πλούτωνα της (πόνος, στενοχώρια) στο ζώδιο της Παρθένου (παροχή υπηρεσίας, προστασία, μικρά ζώα) υποδεικνύοντας τη δυσάρεστη κατάσταση που την στεναχώρησε κι έγραψε για αυτή στο διαδίκτυο.

*Η Τζόυς Ευείδη είναι γεννημένη στις 22 Οκτωβρίου 1961

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved