Η μεταμόρφωση Ελληνίδας ηθοποιού: «Ούτε εγώ δεν με αναγνωρίζω όταν με βλέπω»

Καλέ που πήγε εκείνη που ξέραμε; Αυτή δεν είναι αλλαγή είναι μεταμόρφωση!

Η μεταμόρφωση Ελληνίδας ηθοποιού: «Ούτε εγώ δεν με αναγνωρίζω όταν με βλέπω»

«Είναι, δεν είναι αυτή;» αναρωτιέται κανείς όταν πλέον βλέπει την ηθοποιό, Σύλβια Δεληκούρα, η οποία μας είχε συνηθίσει με ένα τελείως διαφορετικό look.

Ως Δίδυμος η ηθοποιός, αν κάτι βαριέται, είναι τα ίδια και τα ίδια και έτσι έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της που ακόμη και η Τατιάνα Στεφανίδου που την είχε καλεσμένη χθες το μεσημέρι στην εκπομπή της «Μία» τρόμαξε να την γνωρίσει.

Και όμως ήταν αυτή! Με κοντό μαλλί, σε «προχώ» κουπ και σκούρα απόχρωση η ελληνίδα ηθοποιός που πριν από πέντε μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι έλαμπε από χαρά.
Όσο για το καινούργιο μαλλί - το μακρύ ανοιχτόχρωμο είπαμε πάει να 'ταν κι άλλο- δήλωσε: «Ούτε εγώ δεν με αναγνωρίζω όταν με βλέπω στον καθρέφτη! Πριν από δύο ημέρες τα έκοψα, μου τα τράβαγε το αγόρι μου!». Κι αν σου έχει τραβήξει και σένα μαλλί μικρό παιδί, σίγουρα δικαιολογείς την απόφασή της.

Από την άλλη, σπιρτόζα και επινοητική Διδυμίνα, η Σύλβια την λύση, αν μετανιώσει, την έχει στο τσεπάκι της: «Εντάξει μωρέ, στο μαλλί ό,τι θέλεις κάνεις, υπάρχουν τρέσες, βάζεις, βγάζεις, μακραίνει... αύριο μπορεί να βγω και με καρέ!» πρόσθεσε.

Ποιες όμως όψεις έφεραν το νέο look της ηθοποιού; Η Σύλβια Δεληκούρα αυτήν την περίοδο έχει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (ανακούφιση, άλλη εικόνα) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο (τα μαλλιά) ενώ παράλληλα ο διελαύνων Ουρανός (μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές, σπάσιμο του κατεστημένου) είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα (μεταμόρφωση).
Και ναι δεν μιλάμε για αλλαγή, μιλάμε για μεταμόρφωση! Ένα άλλο κούρεμα και έγινε άλλος άνθρωπος!

*Η Σύλβια Δεληκούρα είναι γεννημένη στις 27 Μαΐου 1979

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved