Δήλωση-σοκ: «Η Ελληνική κοινωνία δεν θα δεχόταν εύκολα το εξώγαμο ενός υπουργού»

Λέει την μεγάλη αλήθεια έξω από τα δόντια!

Δήλωση-σοκ: «Η Ελληνική κοινωνία δεν θα δεχόταν εύκολα το εξώγαμο ενός υπουργού»

Η Μιμή Ντενίση είναι μια προσγειωμένη Ταυρίνα με τον γενέθλιο Ερμή (σκέψη) στο ζώδιο του Ταύρου (συγκροτημένη άποψη, σταθερές θέσεις) σε εξάγωνο με τον Ουρανό της (γρήγορα αντανακλαστικά) στον Καρκίνο (για θέματα μητρότητας).

Σε συνέντευξη της αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν απέκτησε παιδί με τον πρώην Υπουργό, Αντώνη Τρίτση, ο οποίος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.
«Ο Αντώνης ήταν το άλλο μου μισό. Όμως για να μην το έκανα τότε, σημαίνει ότι δεν γινόταν. Δεν είχε βγει το διαζύγιο μου από τον πρώτο μου γάμο με τον Γιάννη Φερτή, ο Αντώνης ήταν υπουργός και εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να αποκτήσουμε παιδί, θα του δημιουργούσα ολόκληρο θέμα στην πολιτική του καριέρα. Τώρα θα το έκανα, τότε 20χρόνια πριν, ήταν αλλιώς τα πράγματα, πιο συντηρητική η ελληνική κοινωνία και δεν θα δεχόταν εύκολα το εξώγαμο παιδί ενός υπουργού.».

Η ηθοποιός γύρισε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε τις συνθήκες που βίωσε τον μεγάλο της έρωτα με τον Αντώνη Τρίτση και την αδυναμία εκείνα τα χρόνια να πάει κόντρα στους ηθικούς κανόνες της κοινωνίας με την διελαύνουσα Αφροδίτη στον Καρκίνο (παρελθοντικός έρωτας και καρπός) σε τετράγωνο με τον Κρόνο της (δυσκολίες) και τον Ποσειδώνα της (θυσίες).

*Η Μιμή Ντενίση είναι γεννημένη στις 15 Μαΐου 1953

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved