Ζώδια και αστέρια: Ποιος και γιατί ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Παραδέχθηκε το «παράπτωμά» του μέσω instagram και μια φωτογραφία ζήτησε συγνώμη.

Ζώδια και αστέρια: Ποιος και γιατί ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια γυναίκα που με τον Άρη στον Κριό σε εξάγωνο με το Δία στους Διδύμους δημιουργεί εύκολα φιλίες και έχει μια πλούσια κοινωνική ζωή. Ο Ερμής (οι φίλοι) είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό (διαδίκτυο) και εκτός δια της ζώσης επαφές που έχει με τους φίλους της, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πολλές φορές μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσουν και να τα πουν.

Την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής ο φίλος της, Γιάννης Βότσαρης, δεν κατάφερε να συναντήσει από κοντά τη ξανθιά παρουσιάστρια για να της ευχηθεί και βρήκε την ευκαιρία μέσω του instagram να ανεβάσει μια φωτογραφία τους για να της στείλει την αγάπη του και να της ζητήσει συγγνώμη που δεν ήταν κοντά της.

91cf49a0a119be3eb1227be2e83e41f8 L

Πιο συγκεκριμένα της έγραψε «Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο όμορφους και αγαπημένους φίλους που είχα ποτέ. Συγγνώμη που δεν ήμουν κοντά σου στη γιορτή σου. Στέλνω όλη μου την αγάπη».

Τις μέρες γύρω από την γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης ο διελαύνων Δίας πραγματοποίησε όψη συνόδου με τη γενέθλια Αφροδίτη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ευνοώντας να λάβει δώρα και να νιώσει την αγάπη των γύρω της. Παράλληλα, ο διελαύνων Ερμής (μήνυμα) στους Διδύμους (φίλου) σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό (δημόσια) στους Ιχθύες (συγχώρεση) ευνόησε να της ζητήσει και συγνώμη ο φίλος τηςκαι να στείλει τις ευχές του .

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved