Ζώδια και Αστέρια 18/5: Η Τοξότης Άννα Βίσση και οι λαμπερές εμφανίσεις στο εξωτερικό

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ απολαμβάνει την ευεργεσία του Δία με υπέρλαμπρες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Ζώδια και Αστέρια 18/5: Η Τοξότης Άννα Βίσση και οι λαμπερές εμφανίσεις στο εξωτερικό

Δεν προλαβαίνει να φτιάχνει βαλίτσες η Άννα Βίσση, αφού με τον Ήλιο (αγάπη) στον Τοξότη (ξένες χώρες) σε εξάγωνο με το Δία (ευκαιρίες) στο Ζυγό (καλλιτεχνικά θέματα, συνεργασία, ένωση) το εξωτερικό με κάποιο τρόπο αποτελεί μέρος της ζωής της. Πριν από λίγο καιρό η μεγάλη ελληνίδα καλλιτέχνιδα ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να δει την κόρη της και τον εγγονό της και πριν από την εμφάνιση της στο Alexandra Palace στο Λονδίνο στα τέλη Ιουνίου, θα βρίσκεται αρχές του ίδιου μήνα στη Ρωσία για μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά.

Η συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στη Μόσχα είναι υψηλών προδιαγραφών και τη συνδιοργανώνει η κυρία Χρυσάνθη Λαιμού και το φιλανθρωπικό σωματείο της με έδρα το Λονδίνο, Life Action Trust, μαζί με το ρωσικό φιλανθρωπικό οργανισμό Yuri Rozum International Charity Foundation. Τα δύο σωματεία υποστηρίζουν οικονομικά νέους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η βραδιά θα φέρει τον τίτλο «Dialogue of Talents» (Διάλογος Tαλέντων) και θα φιλοξενηθεί στις 5 Ιουνίου στο ιστορικό ξενοδοχείο «Metropol» στο κέντρο της Μόσχας, το οποίο θεωρείται αριστούργημα της αρχιτεκτονικής, συγκεντρώνοντας περίπου 400 καλεσμένους, ανάμεσά τους μεγιστάνες από το Λονδίνο, τη Ρωσία και την Αθήνα, προσωπικότητες από το χώρο του πνεύματος αλλά και κορυφαίους πολιτικούς της χώρας.

Επίτιμη προσκεκλημένη είναι η «σιδηρά κυρία» της ρωσικής πολιτικής, πρόεδρος της Άνω Δούμας και δεξί χέρι του Βλαντιμίρ Πούτιν, Βαλεντίνα Ματβιένκο η οποία είναι γνωστή και ως η «Θάτσερ της Ρωσίας» ενώ μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών προσκεκλημένων ιδιαίτερα σπουδαία θεωρείται η παρουσία του δισέγγονου του Λέοντος Τολστόι, Βλαντιμίρ Τολστόι, της πριγκίπισσας Μάικλ του Κεντ και μελών της οικογένειας του πρώην «Mr. Harrods», Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ.

Η εμφάνιση της μεγάλης ελληνίδας ντίβας στο λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά στη Ρωσία θα πραγματοποιηθεί με τον διελαύνοντα Δία (ευκαιρίες) στον Λέοντα (λαμπερό θέαμα, μεγάλη εκδήλωση) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Κρόνο της (εξέχουσα θέση, εκλεκτή επιλογή, διαχρονική παρουσία) στο ζώδιο του Τοξότη (στο εξωτερικό) δείχνοντας την αναγνώριση που γνωρίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια από σπουδαίους κύκλους και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

*Η Άννα Βίσση είναι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου 1957

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved