Πικάντικο σκάνδαλο: Ο διάσημος star, η σύζυγος και η σεξουαλική παρενόχληση

Σάλος στην παγκόσμια showbiz με τον «πιπεράτο» λόγο που το ζευγάρι θα βρεθεί στα δικαστήρια

Πικάντικο σκάνδαλο: Ο διάσημος star, η σύζυγος και η σεξουαλική παρενόχληση

Ο Robbie Williams είναι ένας ανατρεπτικός Υδροχόος που τόσο με το περίσσιο ταλέντο του όσο και με την συμπεριφορά του, ξέρει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ο γενέθλιος Ήλιος του η προσωπικότητα) βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Δία του (φήμη) στο ζώδιο του Υδροχόου (εκκεντρικά, «προχώ», απρόβλεπτα).

Αυτό τον καιρό, ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του, Ayda Field, έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη και έχει βουίξει ο τόπος στην παγκόσμια showbiz αφού έχει γίνει μήνυση εναντίον τους με άκρως πικάντικο περιεχόμενο!

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πρώην υπάλληλός τους υποστηρίζει ότι υπήρξε δέκτης σεξουαλικής παρενόχλησης από το ζευγάρι. Πρόκειται για τον Gilles De Bonfilhs, ο οποίος δούλεψε για το ζευγάρι ένα σύντομο διάστημα, μέχρι που απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται στη μήνυσή του, η σύζυγος του τραγουδιστή του την «έπεφτε» συνεχώς, κυκλοφορούσε γυμνή μέσα στο σπίτι, του μιλούσε όλη την ώρα για τα ερωτικά της, ενώ τον ρωτούσε επίμονα για τη σεξουαλική του ζωή, ζητώντας του παράλληλα τη γνώμη του για το κορμί της.
Συγχρόνως, ισχυρίζεται ότι το Robbie Williams ήταν παθητικός θεατής της όλης κατάστασης.
Σχολιάζοντας την μήνυση του Gilles De Bonfilhs και το ότι ζητά περίπου 22.000 ευρώ ως αποζημίωση, ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανέφερε ότι: «Οι ισχυρισμοί που γίνονται από τον δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο, ο οποίος απολύθηκε λόγω σοβαρού παραπτώματος, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας».

Αυτόν τον καιρό, ο διελαύνων Ποσειδώνας (θολές υποθέσεις, απάτες ) βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή (δηλώσεις - κατηγορίες) του διάσημου τραγουδιστή ενεργοποιώντας την νεφελώδη όψη Ερμή-Ποσειδώνα που βγάζει τέτοιες δυσάρεστες υποθέσεις, δείχνοντας μια υπόθεση με παρασκήνιο, ανηθικότητα και δαιδαλώδη εξέλιξη.

*Ο Robbie Williams είναι γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved