Ζώδια και Αστέρια: Ποια star άλλαξε θρησκεία... για τρίτη φορά;

Μετά την Καμπάλα και το Βουδισμό, άλλαξε για ακόμη μια φορά θρησκεία!

Ζώδια και Αστέρια: Ποια star άλλαξε θρησκεία... για τρίτη φορά;

Η Lindsay Lohan είναι μια διάσημη Καρκίνος που με τον Ουρανό (εκκεντρική συμπεριφορά) στον Τοξότη (αναζητώντας την ευτυχία) σε τετράγωνο με το Δία (που προκαλεί πέραν του δέοντος) στους Ιχθύες (αλκοόλ, εξαρτήσεις) συνήθως έρχεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας, μέσα από την extreme και παραβατική της συμπεριφορά. Εντούτοις, με τον Ουρανό (δημοτικότητα) σε τρίγωνο με την Αφροδίτη (συμπάθεια) είναι αγαπητή στο κοινό και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για κάθε τι που την αφορά.

Lindsay Lohan

Αυτόν τον καιρό, η ηθοποιός τράβηξε πάλι τα φώτα πάνω της καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κρατά αγκαλιά το κοράνι.
Η 28χρονη Lohan, αν και προέρχεται από μια καθολική οικογένεια, στα 16 της υποστήριξε την Καμπάλα, εν συνεχεία τον Βουδισμό και τώρα αποφάσισε να αλλάξει και πάλι θρησκεία ασπαζόμενη τον Ισλαμισμό.
Μάλιστα πριν από καιρό μιλώντας για το ενδιαφέρον της για άλλες θρησκείες είχε πει στην Oprah Winfrey: «Είμαι σε επαφή με την προσευχή και τον διαλογισμό. Υπάρχουν στον κόσμο τόσες πολλές δυνάμεις μεγαλύτερες από μένα».

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Ποσειδώνας (επαφή με το άυλο και το Θείο) συναντά με όψη τριγώνου τον γενέθλιο Ήλιο της (προσωπικότητα) και την σπρώχνει να εστιάσει στο «πνευματικό» κομμάτι. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτό; Με τον γενέθλιο Ουρανό (συνεχή αλλαγή) στον Τοξότη (φιλοσοφία ζωής) σε τετράγωνο με τον Δία (αναζήτηση χαράς) στους Ιχθύες (θρησκεία) η απάντηση είναι, μάλλον όχι για πολύ...

* Η Lindsay Lohan είναι γεννημένη στις 2 Ιουλίου 1986

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved